0

Cu Hepy.ro distractia nu se termina nicodata!

De cand am descoperit site-ul Hepy.ro, distractia a fost in toi si nu am mai simtit ca ma plictisesc, deoarece acest site detine o multime de jocuri interesante, pe care le pot juca in mod gratuit.

Acest site l-am descoperit datorita unui coleg de clasa, cu care nimeni nu se juca. Intr-o zi, m-am decis sa il intreb daca vrea sa se joace fotbal dupa ce terminam scoala. Acesta mi-a rapsuns ca stie o modalitate mai buna de a petrece timpul si mi-a zis ca pe site-ul hepy.ro sunt o multime de jocuri online gratuite, din care putem alege. La inceput nu mi-a venit sa cred, insa, cand am ajuns a casa si am testat adresa site-ului Hepy.ro, am ramas surprins cate jocuri am vazut pe pagina lor principala.

Cand am incpeut sa caut mai detaliat, am fost fericit sa descopar ca Hepy.ro are si jocuri cu masini si nu se limiteaza doar la jocuri cu Formula 1.

Acestia detin o selectie de jocuri foarte interesante in care poti sa iti modifici masina de curse, iar, in functie de cate turnee castigi, poti sa deblochezi mai multe masini si traseuri.

A doua zi, la scoala, am tinut sa ii multumesc coleguui meu, Vasile, deoarece, fara informatia obtinuta de la el, nu descopeream niciodata site-ul Hepy.ro.

La scurt timp, l-am invitat la mine acasa, dupa ore, pentru a face un concurs la jocurile cu curse de masini. Fiecare avea sa joace acelasi joc si, in fucntie de cate ori unul intrecea restul masinilor, acela era declarat castigator.

Nu a durat mult si eu am iesit castigator, insa pentru a-i face pe plac si lui Vasile, am decis ca voi accepta sa joc si jocuri cu fotbal, deoarece voia sa restabileasca punctajul.

Normal, l-am lasat sa castige, fiind o gazda buna, insa toata aceasta experienta a fost una foarte placuta si acum inteleg de ce Vasile este mereu rezervat. Prefera sa isi petreaca timpul facand ceea ce ii place, iar pasiunea lui sunt jocurile online de pe Hepy.ro.

Curand, am devenit foarte buni prieteni, iar timpul liber ni-l petrecem jucand jocurile online, de pe Hepy.ro, iar cand nu suntem la calculator, ne intalnim si vorbim despre ultimele jocuri aparute pe site-ul lor sau metode de a castiga rundele mai usor.

Recomand site-ul Hepy.ro, deoarece gama lor de jocuri este foarte mare iar totul este gratuit. Toti utilizatorii se vor putea bucura de jocuri de calitate!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *