0

Despre baile din zilele noastre

Una din zonele cele mai faine din casa unui om sunt bucataria si baia, din pacate in mai toate apartamentele construite in ultimii ani, acestea sunt spatiile cele mai mici. De multe ori am fost in vizita la prieteni si am observat ca bucataria este foarte mica, o masa mai mare devine deja chinuitoare cand vine vorba de mobilitate si e greu cand vrei sa gatesti pentru mai mult de doua persoane sa ii ai pe toti in preajma.

Baia din pacate este la fel de groaznica, multi renunta la cada ceea ce mie unul imi pare o prostie, cu totii vedem pe Google.com sau pe retelele de socializare fotografii cu idei amenajari bai, cu o cada amplasata in mijlocul baii, cu doua chiuvete si tot felul de spatii de depozitare, o minunatie as putea spune. Este groaznic cand dimineata toata lumea se agita sa-si faca treburile de dimineata ce se fac in baie si efectiv se creeaza un razboi.

top100ideideamenajarepentrubaimoderne_38017

In viitorul apropiat doresc si eu sa trec de la chirie la un apartament al meu si desi inca nu pot sa ma greabesc incerc sa testez piata, ma uit la zone, la numarul de camere, la dimensiuni si nu pot spune ca sunt atat de incantat de ce vad sau daca gasesc ceva rezonabil, preturile sunt extrem de mari. La partea de bucatarie, majoritatea merg pe open-space cu leaving-ul dar la baie de cele mai multe ori e moartea caprioarei. Pe instagram.com sunt foarte multe conturi de amenajari interioare si ma uit cu mare interes, mai ales daca ma uit dupa hastag-urile de poze bai. Ce vad acolo nu coincide nici macar 1% cu ce se gasesc in apartamentele scoase la vanzare si care sa aiba preturi decente

top100ideideamenajarepentrubaimoderne_38017

Piata imobiliara din Iasi este destul de complexa, preturile variaza extrem de mult si asta in functie de zona imobilului sau suprafata de metri patrati, am intalnit oferte de apartamente in zone foarte bune dar trei camere in 47 metri patrati mi se pare un pic cam inghesuit, avand in vedere ca eu am crescut intr=un apartament de 56 metri patrati cu inca 3 persoane, dar totusi, 47 de metri patrati este cam putin.

Preturile variaza, bancile ofera creditele in functie de imprumut si de venit, prima casa usor usor va disparea, iar dupa aia sunt tare curios ce se va intampla cu toate aceste apartartamente construite si in ce directie se vor duce preturile de achizitie.

AM tot vorbit cu prieteni care si-au luat in ultima vreme apartamente sau case si am ramas uimit de cat d emult costa goana dupa acte si notarii, preturile sunt foarte mari si faza nasoala este ca desi te indatorezi pe 30 de ani la un credit, trebuie sa te mai chinui ca sa rezolvi intr-un timp destul de rapid cu actele si toate cele.

Indiferent de toate astea e imposibil sa nu faci compromisuri cand vine vorba despre cumpararea unei locuinte.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *