0

Cum sa alegeti o rochie de seara

Pentru femei e dificil in general cand vine vorba de tinuta perfecta pentru diverse evenimente importante. Zic evenimente importante pentru ca atunci de cele mai multe ori se poarta rochii de seara.

Toate femeile sunt frumoase si atat prin aspect cat si prin caracter. Daca unii barbati fug doar catre perfectiune, fix acestia vor ramane singuri toata viata. Pentru a iubi o femeie aceasta nu trebuie sa fie top model si sa aiba dimensiunile 90-60-90. Si din cauza ca nu toate femeile au un corp perfect, rochiile pentru femei sunt concepute in asa fel incat sa ascunda anumite lucruri dar si sa puna in evidenta altele.

Nu toate au spatele drept sau sanii mari si din acest motiv alegerea unei rochii de seara este un proces destul de complicat ce barbatii nu il inteleg tot timpul. Dar ca barbat daca doresti sa faci cadou o rochie eleganta trebuie sa-ti cunosti iubita destul de bine.

In functie de sezonul in care este evenimentul cu pricina, se recomanda o rochie mai lejera care sa permita flexibilitate cat mai multa. Nimeni nu vrea sa stea la masa incorsetata si crispata pentru ca nu se simte confortabil in rochia aleasa. O astfel de problema enerveaza si barbatul de cele mai multe ori incat ii piere tot cheful de distractie.

Daca iarna se prefera rochiile de catifea atunci e impoirtant ca materialul sa fie elastic pentru ca astfel se muleaza cum trebuie si permite celei ce o poarta sa se miste relaxata. De multe ori la catifea merge de minune si dantela.

Daca este vara alegeti coal-ul sau licra, voalul este mai lejer, mai vaporos dar un pic mai dificil de purtat si mai scump in acelasi timp. Dar conteaza pretul cand ca barbat tot ce iti doresti este ca iubita ta sa radieze ca o stea?

Toata lumea crede ca licra este un material care se muleaza dar nu este neaparat adevarat. Este un material elegant si de calitate, cea care poarta rochia din licra va avea un aspect de zana.

O rochie lunga ajuta atunci cand nu vrei sa iti mai faci griji pentru brust si daca femeia are un piept generos, scoate-l un pic in evidenta, ar fi pacat sa il tii doar pentru tine.

Ceaa mai avantajoasa croiala este aceea pentru un decolteu in V dar nu se recomanda cand bustul este prea generos.

Ar fi de evitat folosirea curelelor si asta pentru ca va atrage atentia asupra acelei parti si te va scoate din zona de comfort. Nu uitati sa folositi accesorii, cercei, lantisoare sau bratari, o rochie indiferent de cat de frumoasa este daca nu are si niste accesorii pe masura, atunci degeaba este frumoasa si scumpa. Oamenii nu trebuie sa-ti priveasca rochia ci pe tine in toata frumusetea ta.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *