2

Cum sa alegi contul bancar cand iti deschizi o firma noua

Anul trecut cand am ales sa imi fac actele pentru un SRL am cautat oferte de pe la banci in care sa am costuri de administrare a conturilor si cardurilor cat mai mici si am vazut de curand ca cei de la Banca Transilvania sunt dispusi din nou sa ofere un mic ajutor catre cei care fac primii pasi in ceea ce inseamna intreprinderi mici si mijlocii.

Banca ofera in primul an de societate comerciala o multime de gratuitati, efectiv esti scutit de costuri la principalele operatiuni bancare precum deschiderea contului curent in lei, administrarea lunara a contului curent, abonament internet Banking BT24 si Mobile Banking mBT24 si lunar, primele 10 plati in lei prin BT24, mBT24 sau incasari in lei prin ordin de plata, indiferent daca sunt intrabancare sau interbancare.

Eu tot serviciile lor le folosesc dar am depasit acel an, asa ca acum am posibilitatea pana la 31 martie 2015 sa mai am parte de 12 luni scutite de taxe.
Daca prin recomandarea mea apelati si voi la serviciile lor, puteti beneficia de aceasta facilitate. Tot ce trebuie este sa intrati pe www.totulpentruimm.ro unde puteti vedea ca aveti ZERO costuri la foarte multe taxe.

banca-transilvania-2-640x372

Trecand peste treaba asta as vrea sa spun cateva cuvinte despre internet bankingul de la Banca Transilvania, mai exact despre aplicatia lor de smartphone. Uneori cand astept sa intre cate o plata verific contul si asta ca sa nu fac un drum inutil la banca. Aplicatia asigura acces rapid si sigur de pe smartphone sau tablete, prin intermediul internet-ului, la conturile proprii. Acesta aplicatie se ofera GRATUIT numai la pachet cu serviciul BT24 Mobile si este disponibila atat pentru Android cat si pentru iOS sau Windows Phone.

Principalele avantaje si functionalitati ale aplicatiei sunt: sold disponibil conturi, detalii conturi inclusiv informatii legate de rulajele aferente cardurilor de credit, istoric tranzactii, vizualizare detalii depozite si credite, simulator credite, vizualizare stare si limite card, descarcare extrase de cont zilnice si lunare pe o perioada de 1 an in urma, posibilitatea de a selecta transmiterea pe email a extrasului de cont selectat in prealabil, starea tranzactiilor initiate pe toate canalele electronice, vizualizare stare transfer Western Union, functie disponibila doar persoanelor fizice, vizualizare ordine de plata programate.

Dintre functiile de operare puteti face: plati lei si valuta inclusiv catre trezorerie, alimentare conturi de card sau alte conturi proprii, plati gratuite de utilitati inclusiv prin scanarea codului de bare a facturilor, programare plati periodice, constituire/lichidare depozite, efectuare schimburi si conversii valutare, primire si transmitere fonduri prin Western union (doar pentru persoane fizice), plati prin facebook, email si sms, modificare stare si limite de tranzactionare pe card, activare sau dezactivare serviciu sms alert pentru card.

La care se mai adauga si cateva lucruri foarte interesante precum convertor valutar, simulare de cursuri valutare pentru valutele cele mai folosite (euro, dolar, lira sterlina), contact catre banca: eu unul l-am folosit direct din aplicatie atunci cand mi-am pierdut cardul si prin functia asta l-am blocat ca sa nu am parte de situatii neplacute, dar si localizarea a zece bancomate, stirile bancii si simulatoare pentru diverse credite.

Toate serviciile astea le poti folosi din aplicatie atat ca persoana fizica cat si ca administrator de firma. Banca Transilvania iti ofera aceste beneficii gratuit in primul an al firmei tale, toate informatiile sunt disponibile pe www.totulpentruimm.ro.

Comments

comments

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *