3

Cum sa-ti amenajezi apartamentul #1

Acum punctez si ultima categorie din blogul meu, pare a fi generalist dar nu va fi chiar asa, cautand cateva informatii despre piata imobiliara din Iasi am dat de un articol cu acest apartament super din Gothenburg, Suedia ce are doar 52 metri patrati, ideea designerului fiind una simpla si anume amenajare moderna in imobil vechi.

Apartamentul din imaginile de mai jos este prezentat de catre situl Freshome.com si ofera un procedeu de succes pentru o transformare a unui apartament dintr-o cladire veche in unul modern atat ca design cat si ca utilitati, facandu-l frumos si confortabil. Se pot vedea elementele vechi cum au fost pastrate si reconditionate.

In concluzie, cam asta poti face dintr-un apartament vechi, rezultatul transformarilor ducandu-se spre confort si energie intr-un stil modern.

2-camere-Gothenburg-7

2-camere-Gothenburg-6

2-camere-Gothenburg-12

2-camere-Gothenburg-11

Mai multe imagini, click pentru marire:

3 Comments

  1. Face f mult. Practic, mai ai o camera:)). Rupi gratarele vara, in purul stil romanesc:))). La Hala Centrala, undeva prin blocul de la bulevard, era un spatiu asemenator si bagau oamenii gratare vara:))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *