0

Daca nu ne alimentam de la soare, o fac altii

Soarele parca ar fi un pepene galben urias, iar zeama dulce si parfumata curge pe pamant. Sta pe farfuria albastra a cerului si asteapta pamantenii sa vin sa sa isi taie o felie, fiindca oricat de multi consumatori ar fi, nici macar nu se cunoaste. Un pepene galben de energie sau o caisa uriasa sau ce vreti voi sa fie!
Soarele ne cheama la ospat, iar noi irosim ocazia. In zonele extrem de calde din Turcia nu exista casa sau bloc fara panouri fotovoltaice.

De ce sa se consume din energia care se produce cu cheltuiala si eforturile atator oameni, cand soarele se pune la dispozitia noastra? Este absurd sa ai la dispozitie o sursa inepuizabila si sa te alimentezi la cea care se afla sub amenintarea de a se termina. Ati vazut vreodata turisti care trec cu sticlele de apa pe langa izvoare curate si beau tot din sticlele lor? Nu-i asa ca va venea sa ii opriti si sa le spuneti sa consume din locul in care curge mereu?
Stiu ca se pune greu la punct un sistem de alimentare la energia solara, dar investitia este pentru o perioada indelungata de timp si merita cu desavarsire. In afara de banii pe care ii scoateti din buzunar pentru racordarea la furnizorul de energie gratuita, demersul nu va costa nici timp, nici eforturi, fiindca:


-panourile si accesoriile se pot comanda online si cronometrat nu va ia mai mult de 8-10 minute. In acest timp se include si precizarea adresei unde doresti sa fie livrate cumparaturile.
-te ajuta sa faci alegerea potrivita, fiindca in mod sigur nuai cum sa stii sa faci diferenta intre monocristaline si polycristaline si nu ai habar care sunt mai eficiente, plus ca lista cumparaturilor trebuie sa contina si accesoriile. Ei te consiliaza gratuit si te vor face sa intelegi importanta energiei solare.

-la comenzi mai mari de 200 de lei transportul este 100% gratuit in toata tara. Si in varful muntelui daca stai si comanzi Solar Panel 160W-12V Mono 1480x673x35mm, al carui pret este de 215 lei, il primesti gratuit la domiciliu. Un astfel de produs este garantat 25 de ani, prezentand o performanta de exceptie la lumina slaba, este rezistent la intemperii si garantia manoperei este de 5 ani. Sticla securizata il face imun la intemperii.

-furnizorul ofera suport tehnic online si telefonic
-produsele sunt originale 100% si de cea mai buna calitate
-cumparatorului i se respecta dreptul la retur in 14 zile de la comanda.
Nu lasa energia solara sa iti scape printre degete in timp ce factura la electricitate este destul de piperata in fiecare luna! O investitie in captarea si utilizare energiei solare este utila oricui, fiindca am vazut si piscine acoperite care incalzeau apa in acest mod si proprietari de pensiuni care isi dublau beneficiile reducand consumul la curent.

Energia solara este de calitate superioara celei provenite de la retea sau de la un generator fiindca:
-este absolut gratuita. In 3 luni se amortizeaza toate cheltuielile legate de punerea la punct a sistemului.
-ofera clientului independenta energetica totala, fiindca exista dispozitive care sunt performante si la lumina mai slaba a soarelui. In momentul in care se semnaleaza avarii la alimentarea cu energie electrica, locuinta nu ramane fara apa calda sau in bezna. Generatorul functioneaza pe gaz, benzina sau motorina, iar daca posesorul lui nu are carburant pentru el, locuinta nu va avea energie.

-este o energie eco, se realizeaza fara zgomote, fum sau gase, cum se intampla cu cea furnizata de generator. Stim sigur ca nu poluam deloc atmosfera si nici nu contribuim la incalzirea globala, de aceea oamenii sunt incurajati prin subventii de la Uniunea Europeana sa puna la punct astfel de sisteme.

Soarele ne iubeste enorm pe noi pamantenii si doreste sa ne dea energia sa de cate ori avem nevoie de ea. Tot ce avem de facut este sa intindem mana sa o primim, adica sa facem acea investitie elementara care asigura racordul.
Nu mai stati pe ganduri, fiindca zilele insorite ale verii se apropie, iar lumina intensa a soarelui poate fi conservata!
Intrati pe site-ul magazinului cu cele mai bune si originale produse si particapati la marele festin al energiei solare gratuite, fiindca aceasta sursa de energie va fi de viitor!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *