0

Ce inseamna optimizare SEO?

Optimizarea seo este procesul site-ului prin care se utilizeaza instrumente, strategii avansate si experimente pentru a imbunatatii performata site-ului dvs., a genera mai mult trafic, a creste conversiile si a creste veniturile.

Unul dintre cele mai critice aspecte, daca nu cel mai important, este optimizarea site-ului web pentru motoarele de cautare(SEO).Aceasta tehnica nu doar ca iti face site-ul sa se claseze in topul SERP-urilor pentru anumite cuvinte cheiei, dar le si permite potenialilor clienti sa va gaseasca marca in cel mai usor mod posibil.Un al doilea aspect critic aici este optimizarea pe pagina(On-Page SEO), aceasta tehnica asigura ca, clientii care ajung pe pagina/site-ul dumneavoastra au cea mai buna experienta de utilizator, convingandu-i sa ia actiunea dorita si sa se transforme intr-un potential client.

Odata cu optimizarea SEO, nu numai ca nu puteti accesa o piata neexploatata in cel mai eficient mod, dar puteti sa deschideti portile pentru mai multe conversii si castiguri deoarece site-ul dvs. este clasat sus in topul cautarilor pe motorul de cautare, astfel clientii ajung mai des la dumneavoastra.

Optimizarea site-ului dvs pentru motoare de cautare necesita o varietate de discipline pentru a va asigura ca site-ul are performantele ideale in toate domeniile:

  • Copywriting
  • Desing
  • Viteza( Page Loading Speed)
  • Dezvoltare Web
  • CRO/Optimizarea pagini de destinatie
  • SEO (Technical On-Page SEO)
  • SEO (Backlinks & DR)

Prin stapanirea optimizarii pentru motoarele de cautare(SEO), veti genera trafic directionat de la cumparatorii interesati.
Trebuie sa stiti si un alt aspect deoarece nu este suficient sa optimizati doar pentru cautare.Daca doar cresteti traficul si continutul site-ului dvs nu atrageti neaparat potentiali clienti, asadar nu o sa faceti conversii.Vizitatorii vor sari de pe site-ul dumneavoastra vara a face nici macar o singura achizitie, iar atunci trebuie sa optimizati experienta utilizatorului si eficienta canalelor de conversie.
In cele din urma, ar trebui sa testati capacitatea de utilizare a site-ului dvs cu utilizatori de testare neafiliati iar rezultatele va vor oferi o foaie de parcus in care puteti coordona eforturile de optimizare cu diferite echipe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *