0

Carhunt te ajuta sa depasesti orice obstacol.

Sunt sigur ca de foarte multe ori vi s-a intamplat sa aterizati cu avionul la Otopeni fara sa va astepte nimeni. Este un sentiment ciudat mai ales cand te trezesti la ora doua noaptea singur pe un aeroport. Nu este garantat ce vei gasi taxi sau ca doresti sa lasi 100 de lei la o cursa care te costa doar 30 lei.

De aceea, cel mai sigur mod de a calatori este atunci candapelezi la un serviciu inchirieri auto Bucuresti Otopeni care iti poate oferi o masina si astfel nu vei mai avea niciun fel de grija.
Carhunt.ro este un site care promoveaza fix acest lucru si de cele mai multe ori rezultatele sunt garantate.

De fiecare data cand calatoresc pe termen lung si am nevoie de o masina la intoarcere in Bucuresti, apelez la inchirieri masini Bucuresti, deoarece sunt de cea mai buna calitate si asigura un transport confortabil.
Carhunt.ro poate fi accesat pe internet unde clientii pot sa aleaga una dintre masinile disponibile in “flota auto”. Fiecare masina ofera dotari unice si este diferita ca pret. In functie de ce are clientul nevoie, carhunt.ro ofera, asigurandu-se ca ambele parti beneficiaza.
De exemplu, daca cumva te intorci cu familia dintr-o vacanta in strainatate si doresti o masina confortabila pentru a ajunge inapoi acasa, poti apela la modelul Chevrolet Captiva cu 7 locuri de la carhunt.ro. Pretul pentru aceasta masina este de 40 de euro pe zi, un pret chiar avantajos daca luam in calcul dotarile si spatiul pe care il ofera aceasta masina.
Carhunt.ro este un concept nou si in Romania, inspirat din serviciile oferite in tarile occidentale, masinile puse la dispozitie de aceasta firma au fost rapid indragite de calatorii care aveau nevoie de un mijloc de transport in Bucuresti.
Alte beneficii oferite de Carhunt.ro:
Masinile sunt noi, ingrijite, si intr-o stare exceptionala, atat din punct de vedere tehnic, cat si estetic. In plus, va vor astepta intotdeauna cu plinul facut si curate.
Sediul Carhunt.ro se afla in incinta Aeroport Otopeni, iar ridicarea si predarea masinii se vor face rapid, direct in Aeroport, astfel clientii nu vor trebui sa se deplaseze.
Programul este non stop, indiferent de ora la care clientul soseste, masina inchiriata va fi pregatita. Carhunt.ro poate fi contactat oricand si pentru consultanta sau rezervare masina, atat telefonic, cat si pe whatsapp/facebook/chat site. Plata se face intotdeauna la ridicarea masinii.
Preturile sunt cat se poate de transparente si la vedere. Lucram constant pentru a le mentine cat mai mici. Costul afisat pe site pentru perioada selectata de dvs., respectiv costul afisat in confirmarea rezervarii, este pretul final si cel pe care il veti achita la ridicarea masinii. Nu exista alte taxe sau comisioane ascunse.
Asistenta rutiera si masina de schimb sunt incluse in pret si disponibile 24/7. Indiferent de defectiune/avarie, clientul poate suna oricand numarul firmei, iar o echipa se va mobiliza pentru a identifica problema.
Cu asa servicii sa tot calatoresti folosind serviciile celor de la inchirieri auto Otopeni.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *