0

De ce ai nevoie de cutii de carton din CO5 pentru transportul sticlelor

Indiferent daca te muti sau daca doresti sa ii trimiti cuiva un cadou fragil, precum o sticla dintr-un vin sau un whiskey scump, te gandesti cu groaza la momentul in care va trebui sa impachetezi acea sticla. Primul lucru care iti vine in minte este acela da a gasi cutii transport sticle, in care sa pui ulterior resturi de reviste si ziare cocolosite, cu scopul de a proteja sticla. Si totusi, desi este posibil ca sticla sa ajunga intreaga la destinatie (desi nu exista nicio garantie in acest sens), aspectul va fi unul dezolant. Imagineaza-ti doar ca ii trimiti sefului tau sau unei persoane importante o sticla de vin rara, pentru a impresiona, insa ambalajul va arata ca si cum i-ai trimite o sticla de ulei din cel mai ieftin. Nu-i asa ca nu este o imagine prea frumoasa? Dar, daca atunci cand alegi cutii transport, vei descoperi ca exista o modalitate eleganta de a trimite obiecte fragile, dar si in deplina siguranta?

Ce ai zice de cutiile inteligente de la shop.ipackonline.ro? Ce sunt acestea? In primul rand, sunt cutii fabricate dintr-un carton special, numit CO5. Nu il confunda cu CO2! CO5 este un tip de carton extrem de rezistent, cunoscut si sub denumirea de carton ondulat (CO), numarul 5 venind de la faptul ca acesta prezinta 5 straturi. Pe piata exista carton ondulat de 2, 3, 5 pana la 7 straturi. In CO5, straturile ondulate sunt in numar de 2, pe cand cele plane sunt in numar de 3. Cartonul ondulat este format dintr-o hartie stratificata, arcuita, creata printr-un un proces specific. In timpul fabricatiei, un strat rigid de carton ondulat este amplasat intre doua straturi exterioare. Grosimea poate varia de la o singura coala de 0,25 mm la o coala dubla de 7,9 mm grosime.

Ce inseamna, pentru lumea impachetarilor, acest carton ondulat?

O cutie simpla de carton contine mai mult decat poti sa vezi cu ochiul liber. Cartonul ondulat, mai ales cel cu mai multe straturi, este rezistent si usor de utilizat. Este un material folosit din ce in ce mai mult pentru ambalare, popular atat pentru mediul de afaceri, cat si pentru impachetarea obiectelor personale, in special al celor fragile. Cartonul ondulat are proprietati unice, care il fac ideal pentru ambalare. Rigiditatea sa poate suporta greutatea si presiunea ridicata din cutiile stivuite in timpul transportului, in timp ce straturile sale ofera flexibilitate la impachetarea articolelor individuale. Nu numai sticlele, dar si alte obiecte precum cartile sunt adesea transportate intr-o astfel de cutie de carton ondulat. Straturile ondulate ale materialului asigura, de asemenea, izolare impotriva variatiilor de temperatura – motiv pentru care o bautura pretioasa va sta la temperatura constanta pe tot parcursul transportului.

Tipul de carton ondulat pe care ar trebui sa-l cumperi sau sa il folosesti depinde de modul in care intentionezi sa il utilizezi. La shop.ipackonline.ro vei avea cutii speciale pentru a trasporta sticle. Exista cutii pentru 1 pana la 6 sticle. Nu numai ca aceste cutii sunt realizate din carton ondulat de tip 5, insa forma inedita a cutiilor te ajuta sa impachetezi sticla in asa fel incat, chiar daca acesta o sa cada, nu va exista niciun risc de spargere. Pe langa modul in care sticlele pot fi amplasate in aceasta cutie, si sistemul de inchidere este unul ingenios. Acest sistem ofera siguranta, dar si un mod usor de a desface ulterior cutia.

Asa ca, nu iti mai face griji ca doresti sa trimiti o sticla de vin, wiskey sau o alta bautura cuiva drag sau cuiva important. Cu cutiile de carton de la shop.ipackonline.ro, produsul va ajunge intact si ambalajul va fi unul elegant si compact.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *