0

De ce azilurile pentru batrani sunt importante si cat de scumpe sunt acestea? Afla acum tot ce te intereseaza

Multi batrani, din pacate, raman singuri pe parcursul vietii prin pierderea partenerului. Aceasta singuratate poate fi usor suportata de unii, pe cand pe altii ii poate afecta mai mult decat cineva s-ar putea astepta. Pentru a alunga aceasta singuratate, multi oameni apeleaza la familie, prieteni sau animale de companie. Pentru cei care insa nu au acces la nici unul dintre aceste lucruri, este deseori indicat sa se inscrie la un azil pentru varstnici.

Cea mai mare ingrijorare este ca gasim doar azile de batrani cu preturi prea ridicate atat pentru batrani, cat si pentru familiile acestora. Din fericire, insa, mereu se lucreaza in a aduce aceste servicii la preturile corespunzatoare nivelului serviciilor oferite, iar astfel putem gasi azil batrani la preturi ridicate, medii sau scazute. Aceste preturi pot varia in functie de serviciile pe care le alegem, de locatia aleasa sau de numarul persoanelor cazate in aceste locatii. Haideti sa aflam mai multe despre aceste variatii in preturile pentru un azil de batrani.

Care sunt principalele servicii care duc la aparitia diferentelor de preturi?

Spre suprinderea tuturor, nu serviciile sunt principalul factor al diferentelor de preturi, ci locatia azilului. Probabil am vazut cu totii filme in care erau prezentate case care se ocupa de ingrijirea batranilor, acestea fiind deseori plasate in locatii cat mai frumoase si inconjurate de cat mai multa natura. Acest lucru aduce mari fluctuatii ale preturilor, locatiile plasate in natura fiind mult mai cautate, si prin urmare si preturile la fel.

Cel de-al doilea factor important este reprezentat, cu siguranta, de servicii. Acestea variaza de la simpla alegere a camerei, pana la serviciile medicale si personalul medical implicat in ingrijirea persoanei. De asemenea, in cazul existentei unor probleme medicale mai mari, vom aveam un azil bratrani la preturi mai ridicate decat in cazul lipsei oricarei probleme.

De ce sunt importante aceste centre de ingrijire pentru batrani?

Lucru deja mentionat, un astfel de azil este important pentru majoritatea batranilor ramasi singuri la varste inaintate. Acestia fiind obisnuiti sa locuiasca si sa aiba activitati impreuna cu alte persoane, nu pot trai singuri inchisi intr-o casa goala. Din acest motiv au aparut centrele de ingrijire si de aceea tot mai multi batrani incep sa isi doreasca sa isi gaseasca locul intr-un astfel de camin.

Un azil de batrani este un loc in care un grup de oameni isi pot regasi fericirea in simple activitati de grup si jocuri de societate, la o varsta la care poate isi pierdusera fericirea din cauza greutatilor vietii. Aici, ei au parte de cazare, masa si ingrijire personalizata, ei neavand nicio grija. Astfel, ei se pot bucura si isi pot crea noi prietenii intr-un mediu controlat si linistit.

Ce astfel de servicii exista in tara noastra si cum putem ajunge la ele?

Desi nu le gasim in toate orasele, Romania are propriile case de batrani. Unul dintre aceste locuri poate fi gasit la batranetifericite.ro. Aici putem afla toate serviciile care le pot fi oferite batranilor, precum si modul in care intr-un camin batrani preturi sunt afectate de varietatea serviciilor alese intr-un pachet.

Pentru a afla mai multe detalii decat cele deja prezentate pe site, puteti apela numarul de telefon afisat sau puteti lasa un mesaj in casutele corespunzatoare din paginile site-ului.

Date de contact:

Telefon: 0722 624 264

E-mail: contact@batranetifericite.ro

Adresa: Str. Aviator Popisteanu, nr. 65, Sector 1, Bucuresti

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *