0

De ziua ta iti ofera o saltea !

Sunt multe lucruri pe care le poti face cadou unei persoane dragi atunci cand sarbatoresti o zi de nastere. Cele mai comune cadouri sunt parfumurile sau cutiile de ciocolata, insa eu prefer sa ofer ceva mai original. Anul acesta cand prietenul meu cel mai bun si-a sarbatorit ziua de nastere am decis sa ii fac o mare surpriza. De ceva timp se lamenta de durerile de spate, mai ales in pauzele de cafea de la job. Acest lucru m-a motivat sa ii fac o mare surpriza. Stiind ca se aproprie ziua sa de nastere, am decis sa apelez la saltele-online.ro pentru a-i cumpara o saltea noua.

Site-ul ofera o gama vasta de produse pentru dormit care se pliaza pe preferintele si bugetele tuturor clientilor. Am decis sa aleg o saltea destul confortabila pe care sa o foloseasca mult timp de acum ianinte.

Pe site-ul saltele-online.ro am gasit o varietate destul de mare la preturi foarte acceptabile. Am ales modelul de saltea Fitness, deoarece fiind realizata din straturi asezate succesiv (3 straturi de ortocell si 2 straturi de placa din fibra de cocos compactata si imuiata in lapte de latex) permite o aerisire rapida a structurii saltelei (straturile de fibra de cocos actioneaza ca niste ferestre permitand aerului sa poata ventila straturile de ortocell pe ambele fete).

Ortocellul este un material realizat pe celula deschisa si permite trecerea aerului prin interiorul materialului, asigurand un control foarte bun al umiditatii, iar placa de fibra de cocos permite o distributie buna a greutatii corpului creand un confort si in acelasi timp un suport ferm pentru un somn sanatos. Asigura o sustinere perfecta a coloanei, recomandat atat copiilor mai mari, tinerilor cat si persoanelor mature si in varsta, slabe sau cu masa corporala mare.

Fara indoiala, cadoul meu a fost apreciat, iar prietenul meu a ramas placut surprins de gestul meu. Recomand saltele-online.ro!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *