0

Avantajele covoarelor din spuma cu memorie de la Soft Step

Unul din momentele preferate ale zilei este dimineata, atunci cand ma dau din pat jos si pasesc pe ceva moale si fin care te gadila usor pe talpa. Am descoperit acum ceva timp in urma covoarele din spuma cu memorie si de atunci fiecare dimineata este mai.. fina daca ii pot spune asa.

Covorul asta este facut din spuma poliuretanica si are firele foarte scurte si fine, dincolo de faptul ca e super misto la atingere se si curata foarte usor.

imgm5519-0535

Covorul e super tare pentru copiii mici : amortizeaza cazaturile, se pot juca toata ziua pe jos pe el , covorul nu aluneca pe gresie sau parchet, iar firmiturile, praful sau parul de animale se aspira foarte usor.

Soft Step comercializeaza tipul asta de covoare si au o promotie misto la modul ca daca cumperi un covor mare mai primesti unul mic gratuit, stiti voi acele covoare micute ce multi le pun in partile laterale ale patului pe care pasesti tot timpul cand te dai jos din pat sau pe care iti pui telefonul mobil la incarcat cand te pui la somn.

Covorul cu memorie din spuma poliuretanica este disponibil in doua culori si doua dimensiuni. Eu unul le folosesc si imi plac la nebunie pentru ca sunt moi, usor de transportat, usor de curatat si arata bine.

imgm5485-0525

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *