0

Destinaţii de Crăciun de jocuri de noroc în Europa

Sezonul de iarna se anunta unul incendiar pentru iubitorii de pariuri sportive, bingo si poker, ruleta, back jack sau sloturi si asta datorita surprizelor pregatite de operatorii cazinourilor fizice si online din Europa si Romania.  Bonusurile si facilitatile propuse in acest sezon confera jocului mai multa adrenalina si mai multa pasiune. Si daca te numeri printre cei captivati de trairile intense furnizate de jocurile de noroc, trebuie sa sti care sunt destinatiile perfecte pentru acesta iarna.

Statisticile arata ca in acest an, cele mai populare cazinouri sunt cele disponibile pe telefoane inteligente, ce pot fi accesate fara restrictii  in orice moment al zilei. Sunt preferati operatorii licentiati, care promit castiguri substantiale dar si cele care permit realizarea schemelor clasice, considerate mai sigure.

Un  top cazinouri online recomandate si licentiate in Romania, arata care sunt preferintele amatorilor de jocuri pentru acest sezon. La realizarea acestui clasament s-a tinut seama de urmatoarele criterii: siguranta, varietatea de jocuri, calitate servicii asistenta, valoarea bonusurilor si metode de ridicare a castigurilor.

  1. Anglia – un loc plin de grandoare si farmec, care impresioneaza prin peisaje mirifice, aglomeratie si multa adrenalina. Oportunitatile legate de distractie sunt numeroase si foarte variate, de la cluburile exclusiviste la cazinouri impunatoare! Tinand seama ca britanicii sunt cunoscuti pentru pasiunea pe care o pun in jocurile  de noroc, gambelingul are un statut aparte. Practic englezii pariaza pe orice, de la jocuri de ruleta si carti, la  culoarea parului a viitorului descendent regal.  Atmosfera energizanta placuta din cazinourile englezesti se transmite rapid asemeni unui virus. Deci Anglia este destinatia perfecta pentru Craciun care aduce laolalta atmosfera festiva,  starea efervescenta si pasiunea pentru pariuri.
  2. Spania  – nu este doar o destinatie turistica care impresioneaza este si o locatie  perfecta pentru iubitorii jocurilor de noroc. Cazinourile din Ibiza, Barcelona si Madrid sunt  celebre pentru aerul cosmopolite care il transmit. Cazinourile din Spania pot fi usor recunoscute datorita arhitecturii deosebite, totusi acestea sunt apreciate pentru facilitatile numeroase oferite turistilor. Cei ce doresc sa imbine pasiunea pentru jocuri de noroc si sa transforme o vacanta in una WOW, cu siguranta trebuie sa ia in calcul Spania ca destinatei de Craciun. Varietatea mare de jocuri propuse, atmosfera incendiara creata in jurul meselor si a aparatelor dar si preparatele gastronomice sunt cateva dintre elementele care vor condimenta o excursie in Spania.
  3. Grecia  – cunoscuta pentru plajele senzationale si oamenii prietenosi, aceasta tara vine cu surprize placute de Craciun  pentru amatorii de pariuri. Chiar si in perioada de recesiune grecii nu au lasat deoparte pasiunea pentru jocuri de noroc. Orasele mari precum Tessaloniki si Athena fiind cunoscute pentru cazinourile luxoase. Cazinourile elene propun  o varietate mare de jocuri, de la clasicele aparate la cele inovatoare, de la mesele traditionale de poker si ruleta la cele cu tente futuriste. Inafara de oportunitatile numeroase turistii sunt atrasi si de specialitatile gastronomice propuse de bucatarii celebrii. Grecia nu este doar un tinut incarcat cu istorie este o tara cu oameni pasionati de muzica, viata si jocuri de noroc.

Chiar daca nu sunt la fel de grandioase precum cazinourile din Las Vegas si somptuoase precum cele din China, cazinourile europene impresioneaza prin lux, bungust si atmosfera incendiara.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *