1

H&M lanseaza in Romania primul magazin online

Pe 26 martie 2015, retailerul suedez, H&M a inaugurant primul magazin online oficial. Toate articolele vestimentare, accesorii si tot ce se gaseste in magazinele H&M din Romania se gasesc de acum si online. Pana pe 19 aprilie 2015, cei de la H&M au pus la dispozitie o multime de promotii pentru magazinul online, preturi ce incep de la 19,9 Lei sau livrarea gratuita si asa mai departe.

Inscrie-te acum la newsletter-ul H&M si primesti cuponul de reducere -25%!

Puteti cumpara online toate produsele vestimentare si accesorii pentru femei, barbati, copii si casa oricand, 24/7, brandul suedez a intrat in directa concurenta cu cei de la Zara care si ei de anul trecut vand haine si accesorii online.

One Comment

  1. felicitari celor de la H&M. Intradevar un magazin online forte bine pus la punct, structura site ok, toate informatiile necesare sunt prezente, poze de calitate etc. singurul inconvenient (nu stiu daca ati observat si voi) daca vrei sa cauti repede ceva in magazin nu poti pentru ca nu exista pe site un buton de cautare atat de necesar pentru toate magazinele online. Dar sper ca va fi implementat cat de curand. In rest, mult succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *