0

Gene false – fa-i pe plac!

Sa fii femeie nu este simplu deloc, ele isi doresc tot felul de nebunii pe care noi barbatii nici nu ne-am gandi sa le schimbam sau sa le modificam. Un barbat nu doreste sa-si puna sani, sa-si injecteze buzele pentru a le avea mai apetisante sau mai carnoase sa nu mai zic de sprancene, dar o femeie daca doreste gene false, apai nu ai cum sa te impotrivesti si nu poti face decat sa scoti portofelul si sa-i faci pe plac.

Poate noi nu intelegem ce sunt alea gene false, gene smocuri si poate nici nu intelegem de ce pretul este atat de mare sau alte chestii de genul, dar dincolo de toate, trebuie sa le intelegem pe ele, femeile si sa le facem pe plac. Uneori trebuie sa mai cautam pe google cate una alta, de exemplu accesand  www.eyelash-market.ro puteti afla diverse chestii despre micile fericiri ale femeilor.

Daca nu stiti la ce sunt necesare toate acestea? Pai atunci va spun eu, toate astea le ajuta sa aiba mai mare incredere in ele, iar cand acest lucru se intampla, atunci femeile devin ceea ce dorim noi mai mult la ele.

Pentru femei, increderea in sine este o calitate esentiala pentru a avea o viata implinita atat pe plan profesional cat si pe cel social sau personal.

A avea incredere in sine nu inseamna a avea tupeu si nici sentimentul de superioritate ci este acea puterea care vine din constientizarea tuturor comorilor care exista in fiecare dintre noi, din iubire, din respect si din credinta.

Un om ce are incredere in sine este un om invatat, profesionist si cunoscator al lucrurilor pe care le vorbeste. Sunt foarte multe carti din care se poate invata despre acest subiect, orice femeie ce are incredere in sine este o comoara langa barbat, o masinarie de neoprit in sustinere si nu doar.

Asa ca draga barbatule, daca vei za femeia ta este plictisita si satula de tine sau de sine, atunci fa=i o programare la cosmetica si shopping si ai sa vezi cum se intampla minuni cu ea dar si cu tine.

7-lucruri-pe-care-le-faci-si-il-enerveaza-la-culme-pe-iubitul-tau_3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *