0

Sarbatorile de iarna vin cu multe surprize placute

Sarbatorile de iarna reprezinta cea mai frumoasa perioada a anului, in care oamenii sunt foarte darnici si in care lucrurile bune se intampla in mod repetat. Noi ne-am gandit sa iti dam posibilitatea de a face parte dintr-o echipa profi, care sa iti ofere un venit lunar de peste 3000$.

Ei bine, studioul de videochat Fetish World iti ofera sansa de a deveni un model fetish de Top. Ce iti trebuie pentru a deveni un model cu venituri de peste 5000$ pe luna? Trebuie sa ai un nivel cel putin mediu de limba engleza, sa ai 18 ani impliniti, sa fii implicata si sa iti doresti sa atingi castiguri fabuloase. Daca atingi aceste criterii, cu siguranta locul tau este in echipa noastra.

Iata ce pasi trebuie sa urmezi:

-Discutia libera cu managera

Contacteaza-ne si programeaza-te la un interviu. Colega noastra, Roxana iti va sta la dispozitie cu raspunsuri la toate intrebarile pe le ai inainte de a ne cunoaste. Discutia libera va decurge normal, d-na manager iti va prezenta toate avantajele pe care le ai in studio-ul nostru si cum ar trebui sa procedezi.

-Training

Avem cea mai mare echipa de trainerite specializate pe fetish care te vor ajuta sa ai incasari mari si sa fii un model independent de Top.

-Implicarea

Din momentul in care incepi sa lucrezi, trebuie sa fii foarte implicata si sa ai dorinta de a castiga cat mai mult.

Acestia sunt pasii de baza pentru a avea un job care sa te ajute sa iti implinesti toate dorintele si sa mergi in toate locurile pe care le iubesti.

Avantajele pe care le ai in cadrul echipei noastre sunt GRATUITE si te ajuta sa capeti incredere in tine. Intra in legatura cu noi pe facebook sau direct pe site si afla despre avantajele unice: coafor, solar, make-up artist, manichiura, extensii gene. Sunt doar cateva dintre serviciile de infrumusetare pe care ti le oferim Gratuit. Tu iti poti croi un viitor frumos in echipa noastra. Cadoul nostru pentru tine este un job la fetish videochat ce te va face fericita si care iti va darui toate lucrurile de care ai nevoie.

Daca iti doresti cel mai tare cadou, un job in care poti avea venituri foarte mari, te asteptam in echipa noastra!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *