0

Cum alegeti fotograful pentru nunta?

Daca tot a inceput sezonul nuntilor, aveti grija pe cine si cum alegeti sa va amintiti de acest moment. Fotograful este cel care poate realiza senzationalul la o nunta. Mai ales ca peste ani si ani, oamenii isi vor retrai emotiile atunci cand vor vedea pozele din seara in care si-au unit sufletele pe vecie.

Nu sunt specialist in treburile astea dar daca tot imi place sa fiu musafir si invitat la evenimente in general, atunci mare grija pe cine alegeti pe post de fotograf nunta. Nu de alta dar un fotograf bun face sa expresia “o poza fac cat o mie de cuvinte” sa fie adevarata.

La o nunta nu e foarte greu sa pozezi, munca de dupa nunta este adevarata munca pe care acesta o presteaza, timpul in care livreaza fotografiile promise este foarte important in seriozitatea pe care acest om o promite. In cautarea prietenilor cu si despre fotografi, acestia recomanda sa-i cautati pe cei cu portofoliile la vedere, de exemplu www.claudiufotografnunta.ro are un portofoliu foarte frumos in care fotograful isi expune o mare parte din colectiile sale proprii de fotografii de la evenimente de acest fel.

Un fotograf profesionist poate face minuni pentru zilele speciale sau pentru cumatrii, nunti, petreceri sau pentru cavalerii si domnisoarele de onoare sau pentru acele momente traditionale precum scoaterea voalului miresei, aruncatul buchetului, taierea tortului, pregatirile mirelui, starea civila sau religioasa si multe alte momente unice de neuitat si care peste ani si ani vor ramane vii.

Trebuie sa recunosc ca in ultimii ani am cam fost la nunti si inca se pastreaza acea traditie nescrisa in care daca esti invitat si nu vii la un asemenea eveniment inseamna ca acel om cu siguranta nu va mai fi invitat, unii practica si stitul carnetel, cat ai dat la nunta ta atat da si el cand ii vine randul.

P.S. Nu am prins eu buchetul, doar l-am tinut pentru cineva.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *