0

Grecia, destinatia care a atras cei mai multi romani in aceasta vara

Insulele grecesti sunt printre cele mai cautate destinatii de vacanta ale romanilor. Printre locurile preferate se gasesc ofertele de genul last minute in Rhodos si last minute in Zakynthos, preturile agentiilor de turism variaza in functie de hotelul ales, modul de calatorie si divertismentul inclus in pachete.

Anul acesta am fost in vacanta pe litoralul romanesc si am decis ca anul viitor sa merg in Grecia pentru ca marea de acolo e total diferita fata de ce este la noi. Multi mi-au zis ca nu se merita sa merg la mare la noi, dar vreau sa zic ca mie unul mi-a palcut mult si a fost peste asteptarile mele. Facand abstractie de cateva chestii specifice romanilor, vacanta a fost chiar foarte reusita. Cazarea a fost chiar foarte buna iar serviciile de masa au fost foarte decente.

Anul viitor voi incerca sa-mi iau un pachet cu drum plus cazare, mai ales ca in Iasi, vara sunt multe zboruri catre insulele grecesti. Mai mult ca sigur am sa aleg ceva doar cu mic dejun inclus, chiar si anul acesta in concediu mi-a prins foarte bine treaba asta cu mancatul dimineata.

Grecia este o destinatie foarte frumoasa, dincolo de cazarile frumoase si plajele superbe, bucataria greceasca este ceva de vis, recomand tuturor celor care merg acolo, sa incerce restaurantele pentru localnici in care mancarea se gateste dupa aceleasi traditii de sute de ani.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *