0

Planificarea din timp a vacantelor

Cel mai bun moment pentru a cumpara vacante este inceputul de an si asta pentru ca atunci sunt cele mai bune preturi mai ales la biletele de avion, eu unul am cumparat Bucuresti – Roma, dus intrors pentru doua persoane cu Blue Air la doar 250 Lei, la care se adauga inca un zbor Iasi – Bucuresti cu inca 250 Lei, astfel ajung la Iasi – Bucuresti – Roma si inapoi cu doar 500 de lei pentru doua persoane pentru finalul lunii martie 2017, iar biletele le-am luat in a doua zi din ianuarie 2017.

La fel se aplica si pentru vacante Grecia sau vacante Bulgaria unde preturile pentru cazare sunt mult mai mici, iar avantajele de a cumpara vacanta din timp sunt multe. In primul rand exista timp suficient pentru a economisi, prima data pentru vacanta in sine, adica cazarea si transport daca este vorba de mers cu avionul si in al doilea rand exista timp necesar pentru a economisi bani de cheltuit in vacanta. Programarile de genul asta sunt foarte benefice si te ajuta la o planificare mult mai faina.

plaja_nisip_roz

Pentru la vara am inceput si eu sa ma uit la fel de fel de oferte pentru Grecia, imi doresc o saptamana la Mykonos sau in Zakynthos pentru ca acolo este distractia maxima, multe cluburi pe plaja iar viata de noapte este foarte activa. Nu mai zic de plajele greciei cu apele turcoaz si excursiile pe mare care sunt fabuloase, ce poate fi mai frumos decat un Proseco si un trabuc fin pe o barca langa persoana draga.

In ultimii ani si Bulgaria a devenit o destinatie de luat in calcul si asta datorita preturilor bune dar si a serviciilor care sunt cu mult peste cele din Romania si ma cam doare sufletul sa recunosc asta. Hotelurile sunt pline vara de vara la fel si restaurantele, acestea sunt pline de romani care vin la distractie impreuna cu familia si cu prietenii.

Avand in vedere ca acum preturile sunt bune, nu mai e ca pe vremuri cand trebuia sa scoti din buzunar mii de dolari pentru o vacanta, acum cu 2000 de euro poti pleca in Grecia sau in Bulgaria si sa fii rege pe o perioada de o saptamana.

Mult succes in cautarea vacantei perfecte care sa te faca sa te odihnesti dar sa ai parte si de aventuri ce pot fi povestite prietenilor si nepotilor dupa ani si ani.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *