0

HTC One M10 se apropie de lansare

HTC a cam dat-o in gropi cu lansarile din 2015, a dat un pic lovitura sa zicem cu modelul copiat de la Apple ce seamana cu iPhone 6/6s. HTC One M10 in schimb cica va folosi acelasi aspect si spera sa reuseasca sa recastige din clientii care su fost si sunt mari fani ai brandului. Vanzarile HTC au scazut in 2015 cu 35% fata de anul precedent, lucru care nu este prea favorabil companiei care doreste sa ofere calitate clientilor sai.

Noua generatie s-a dezvoltat sub numele de cod Parfume si din cate se stie va avea un display AMOLED de 5.1 inch cu rezolutie QHD de 2560 x 1440 pixeli si o densitate a acestora de 576ppi, procesor Qualcomm Snapdragon 820 cu 4 GB de RAM si 32 GB spatiu de stocare plus posibilitatea de marire a acesteeia prin carduri de memorie SD.

Camera foto va fi de 12 Megabixeli, iar cea secundara de 4 Megapixeli, ambele dorind sa multumeasca pasionatii de fotografie. Noutatea absoluta sta si in scannerul pentru citirea amprentelor care va fi integrat intr-un buton fizic, iar randarile specialistilor spun ca acesta va arata izbitor de mult cu HTC One A9 sau mai bine zis iPhone 6/6s.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *