0

Cum indepartam un tatuaj prin tehnici cosmetice inovatoare

E o intrebare ce este extrem de cautata in ultima perioada, cum putem inlatura un tatuaj? Ei bine poate o dată cu trecerea anilor ne-am mai schimbat și regretăm anumite decizii luate in tinerete. Tatuajele erau, până nu de mult, permanente. Dar tehnica de îndepărtare tatuaj de la clinica Derma Elite din Cluj-Napoca poate ajuta pe oricine să scape de ele.

In ultimii ani au aparut mai multe tehnici moderne prin care se pot face cu adevarat minuni care pana mai ieri erau dificile sau imposibile.

Primul Laser Pico Way din România
Tehnica de îndepărtare tatuaj este minuțioasă și cere timp. Clinica Derma Elite din Cluj-Napoca a adus pentru prima dată în România Laserul Pico Way. Această metodă nedureroasă și care nu lasă cicatrici, a devenit tot mai utilizată în ultima perioadă de timp.

Poate te intrebi cum funcționează?
Impulsurile trimise de către laser nu se tranformă în căldură, ci în energie mecanică. Astfel cerneala se dispersează în mici particule pe piele, care este ulterior eliminată de către dermă. Această tehnică de îndepărtare a tatuajelor funcțioenează pe orice culoare și mărime de tatuaj.

Epilare definitivă
Încă o tehnică inovativă în cadrul acestei Clinici este epilarea definitivă. Laserul Alexandrite – Gentle Max Pro te scapă definitiv de părul nedorit. Fiind singurul laser de pe piață care poate oferi o durată a pulsului de 3 ms, se adresează atât femeilor, cât și bărbaților. Nu mai este un secret faptul ca din ce in ce mai multi aomeni apeleaza la astfel de tehnici moderne de epilare definitiva.

Stiati ca tratează bolile genetice?
Poate nu ne dăm seama, însă o creștere neobișnuită a părului în anumite zone este pe bază genetică. Hipertricoza (excesul de păr la mustață, membre, spate, umeri si asa mai departe), Hirsutismul (execesul de păr în zone în care de regulă nu crește păr: față, mamelon, abdomen) sau Foliculita sunt anumite probleme cu care ne confruntăm din ce in ce mai des in ultii ani. Acum ele pot fi tratate cu ajutorul laserului pentru epilarea definitivă, Alexandrite.

Știați că aproximativ un sfert – 25% – din consultațiile care au loc la un medic de familie vizează aspecte sau probleme dermatologice? Grija pentru piele face într-atât parte din viața noastră!

La clinica Derma Elite din Cluj Napoca beneficiați de opțiuni de tratamente non-invazive pentru toate problemele estetice și medicale care vă pot afecta pielea.

Tehnogiile inovatoare și ustensilele din ce în ce mai performante, ne propun tratamente și soluții definitive. Desigur, ele presupun investiții pe termen lung, atât de natură fnanciară, cât și estetică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *