0

Huawei P9 Lite 2017

La nivel de piata interna, Huawei se poate mandri cu o atentie foarte mare a clientilor sai asupra acestui model, deoarece dintr-un numar de peste 100.000 de vanzari, modelul P9 Lite, a beneficiat de majoritatea dintre acestea. Cu alte cuvinte, dintre toate modelele pe care acest producator le-a lansat de-a lungul timpului, modeul pe care ti-l voi prezenta putin mai jos, vine cu o serie de schimbari radicale si care pot sa te influenteze in mod direct daca le ai in vedere in momentul in care il analizezi.

Fiind o solutie pentru orice fel de activitate pe care o poti avea cu un smartphone, Huaewi P9 Lite reprezinta o alegere excelenta, mai ales ca pretul sau nu depaseste 1100 ron, aceasta suma fiind cea mai cautata la nivel de smartphone-uri si de aceea, iti recomand sa analizezi lucrurile de mai jos atat de bine pana le intelegi. Sincer sa fiu, am incercat sa creez un material din care toata lumea sa aiba ceva de invatat, mai ales daca nevoile tale coincid cu genul acesta de smartphone.

Tot ce trebuie sa stii despre Huawei P9 Lite

Ajuns aici, trebuie ca la inceput sa iti scot in vedere caracteristicile sale de la nivelul sau hardware. Ecarnul este unul care il avantajeaza desi are doar 5.2 inci. Modeul ales de producatorul sau este IPS cu rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, diagonala sa fiind mentionata in ranul anterior. Raportul imaginilor sale cu corpul este de 69.5%, ceea ce inseamna ca ochii tai vor fi protejati si nu vei avea neplaceri din cauza culorile sale stridente.

Puterea sa de gandire este avantajata de procesorul sau de HiSilicon Kirin 655 octa-core si care este ajutat de ARM Cortex-A53 la 2.1 GHz. Fezabilitatea sa este una foarte mare cu ajutorul acestor specificatii intrand in gama procesoarelor de inalta calitate, iar astfel vei putea observa acest lucru cu usurinta doar in momentul in care il vei utiliza, indiferent de ceea ce vrei sa faci cu el.

In momentul in care il vei cumpara, cutia sa vine la pachet cu cateva accesorii de care ai mare nevoie pentru a-l putea utiliza cat mai usor. Castile in-ear de 3.5 mm, incarcatorul si un mic accesoriu ca si o agrafa pentru slotul combo, toate acestea fiind perfecte pentru ca telefonul sa functioneze in parametrii normali, bineinteles cu o atentie mare din partea ta.

Concluzie

In mod clar, P9 Lite fiind mult mai iefitn decat P10 va acapara o buna parte din piata in mod treptat, specificiatiile si componentele sale fiind foarte benefice pentru o utilizare ca la carte. De aceea, ti-l recomand si eu acesta fiind perfect in special pentru ceva simplu fara prea multe asteptari de la capacitatea pe care o are.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *