0

Huawei Nova Y70. Performanța coercitivă!

Iată recenzia mea Huawei Nova Y70, care poate fi acum achiziționată pe piață și are o baterie de 6000 mAh, Huawei SuperCharge de 22,5 W, aranjament de cameră triplex cu cameră principală de 48 MP și multe altele! Puteți beneficia acum de livrare gratuita nova y70 de la Huawei.

Specificații Huawei Nova Y70:

 • Baterie de 6000 mAh
 • 22,5 W HUAWEI SuperCharge
 • Ecran HUAWEI FullView de 6,75 inchi
 • Tehnologia HUAWEI SuperSound
 • 4GB RAM, 128GB memorie
 • Cameră fotografică triplex AI
 • Cameră principală de 48 MP (apertura f/1.8)
 • Cameră foto de telefotografie de 5 MP (apertura f/2.2)
 • Cameră cu unghi ultra-larg de 2 MP (apertura f/2.4)
 • Cameră selfie de 8 MP (apertura f/2.0)
 • Super Device – Experiență fără întreruperi în toate scenariile

Huawei nova Y70 însoțește modelul colegilor pentru majoritatea producțiilor de smartphone-uri Huawei și trebuie să precizez că este destul de exagerat pentru gama de costuri.

Spătarul unibody este creat din plastic și aranjează camera triplex AI înclinată pe panta stângă a telefonului. De asemenea, aici puteți afla blițul LED pentru smartphone. Așa cum era obișnuit, cocoșul meu aici este că fictul este un magnet de amprentă, așa că vă sfătuiesc să obțineți o carcasă de gelatină sau orice altă carcasă atentă pentru a vă pregăti imediat când doriți să utilizați telefonul.

Afişaj:

Pentru afișarea pe ecran, am apreciat foarte mult la Huawei pentru calibrul smartphone-ului lor. Pentru această gamă de costuri, achiziționați un ecran LCD IPS de 6,75. Sigur nu este LED. Pur și simplu haide, cu un buget apropiat, care este destul de curat. Rezoluția este de asemenea bună, cu o rezoluție de 720 x 1600 pixeli și un raport ecran-corp de 84,1%. Raportul de 20:9 nu este deloc rău.

Aparat foto:

Din nou, nova Y70 are o cameră cu forță maximă cu o ieșire de 48 MP și, după cum puteți constata, face minuni pentru fotografiile exterioare încă cu scene cu lumină scăzută. Camera principală are și o cameră teleobiectivă de 5 MP (apertura f/2.2) care realizează fotografii frumoase.

Performanţă:

Nova Y70 se mândrește cu sistemul de operare EMUI 12 fără asistență Google. Gama și interfața sunt, după toate șansele, Google pur și simplu nu anticipează funcțiile sau caracteristicile Google Play. Cu toate acestea, nu este o modificare importantă, astfel încât utilizatorii pot obține rapid cum să nu răspundă la telefon.

 Baterie:

Huawei nova Y70 se mândrește cu o baterie de 6000 mAh, făcându-l printre smartphone-urile cu o durată mai lungă de viață achiziționate pe piață în acest an. Am adăugat telefonul încărcat amplu pentru a funcționa și l-am folosit pentru jocuri și pentru a accepta fotografii, iar cât am plecat acasă, a atins doar nota de 50%. Acesta este, după toate șansele, un dealbreaker pentru persoanele care nu sunt hotărâte să achiziționeze acest smartphone.

Audio:

M-am bucurat de calitatea audio pe nova Y70. Încă o dată, acționând în funcție de bugetul pe care îl avem, calitatea audio este explozivă. Cea mai joasă are o lovitură mult mai mare, pur și simplu încă o dată, trebuie doar să vă spună, să vă faceți față așteptărilor. Îți dorești mai mult lăudăroși și mai bun și apoi mergi pe telefoanele Huawei din seria P, deoarece, după toate probabilitățile, permit MULT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *