0

Huawei MatePad Paper este o tabletă 10.3

huawei matepad paper comercializează de ani de zile tablete sub marca MatePad; în mare parte, au fost trucuri bazate pe Android cu ecrane color întregi. Hârtia Huawei MatePad este distinctă: este un truc cu un afișaj cu cerneală E de 10,3 inchi, 1872 x 1404 pixeli în tonuri de gri și acompaniament de stilou care execută sistemul software personal HarmonyOS al Huawei.

Se așteaptă să leșine pentru 499 EUR (~560 USD) în timp ce va zgudui pe străzi în acest an.

MatePad Paper are rame subțiri pentru un raport ecran-corp de 86,3%, un afișaj cu cerneală E care suportă 256 de nuanțe de gri și acompaniament pentru 32 de niveluri de elucidare, creând ecranul de afișare confortabil de vizualizat în exterior, în lumina directă a soarelui sau în interior. plictisitoare până la lipsa de lumină.

Huawei afirmă că rata de reîmprospătare a ecranului este aliniată automat pentru a ajuta la menținerea duratei de viață a bateriei atunci când vizualizați conținut stabil, permițând rate mai eminente în timp ce utilizați aplicații sau caracteristici care beneficiază de o defilare mai fluentă. Teoretic, puteți chiar să aflați videoclipuri sau să jucați jocuri.

Cu ajutorul stiloului M Pencil de la Huawei, puteți compune note, puteți proiecta imagini pe ecran sau puteți comenta cărți electronice sau conținut timpuriu. Există un acompaniament pentru 4096 de niveluri de sensibilitate la presiune, iar Huawei afirmă că stiloul are doar 26 ms de latență pentru o senzație care se simte ca un stilou în scris.

În acest sens, există, de asemenea, 4 microfoane cu acompaniament pentru înregistrarea adnotărilor vocale și un sistem stereo pentru redarea muzicii, cărților audio sau video, în mijlocul diferitelor lucruri.

Hârtia Huawei Matepad are 4 GB de RAM și 64 GB de memorie și este suprapusă de un Kirin 820E C.P.U., un cip cu șase nuclee care se mândresc cu două nuclee ARM Cortex-A76 la 2,22 GHz și 3 nuclee Cortex-a55 la 1,84 GHz. și grafică ARM Mali-G57 MP6. Este probabil printre cele mai convingătoare C.P.U. pentru o tabletă E Ink.

Caracteristicile suplimentare includ un cititor de semne de degete și un acompaniament de până la 4 săptămâni de stick cu durata de viață a bateriei de la bateria de 3625 mAh a tabletei.

Se atașează la un încărcător rapid de baterie de 22,5 wați, iar tableta are un port USB 2.0 Type-C pentru încărcare și informații, acompaniament pentru WiFi 6 și Bluetooth 5.2 și poartă un corp care evaluează 225,2 x 182,7 x 6,65 mm (8,7 inchi x 7,2″ x 0,26″) și care numără 360 gms (mai puțin de 13 oz.s).

În acest sens, există totodată câteva detalii pe care Huawei nu le-a scos la iveală: nu recunoaștem ce C.P.U. Baroni Hârtia MatePad. Și nu recunoaștem în ce state se va epuiza. Este la fel de neclar modul în care HarmonyOS se va acumula împotriva sistemelor de operare alternative: câteva eReader și tablete E Ink întârziate execută Android cu o interfață personalizată, deși multe altele, permițând în trucurile Amazon Kindle, au un sistem de operare de marcă (deși câteva ar putea fi executate pe un nucleu Linux).

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *