0

Huse si folii de calitate pentru noile iPhone-uri doar de la BrandGSM

Lansarea telefoanelor, vine adesea cu intarzieri ale aparitiei huselor pe piata, ori in cel mai “bun” caz apar huse care sunt de proasta calitate si care nu se muleaza pe telefon, lasand praful si nisipul sa intre intre husa si acesta moment in care zgarieruile inevitabil vor aparea.

Noile telefoane de la Apple au fost prezentate pe 12 Septembrie in cadrul unui eventiment organziat de acestia in Cupertino, California, lansare ce a putut fi urmarita printr-un livestream in toata lumea.

Daca te numeri printre cei care au asteptat cu mare drag lansarea noilor iPhone-uri pentru a achizitiona unul dintre acestea, trebuie sa stii ca BrandGSM.ro iti sare in ajutor cu huse de cea mai buna calitate fiind deja disponibile pe site. Atat huse iPhone XS Max, XS sau XR, toate acestea asteptand sa fie achizitonat de noii proprietari ai noilor smartphone-uri Apple.

14718_30680_eiger_carcasa_north_case_iphone_xs_max_black_shock_resistant_1-jpg

Preturile acestor noi smarpthone-uri Apple, sunt pe masura asteptarilor si de aceea trebuie sa le protejam ca atare, cu huse si folii de calitate. Pana la lansarea oficiala in magazine mai este foarte putin timp iar cei de la BrandGSM ne ajuta sa punem noul nostru iPhone din cutie direct intr-o noua husa eleganta si de calitate precum device-ul ce urmeaza sa o poarte.

Dupa parerea mea iPhone-ul XS Max este cea mai buna alegere datorita superbului ecran de 6.5 inchi, ceea ce il face ideal pentru gaming si filme, insa pentru cine isi doreste performante de tot dar intr-un telefon mai mic, iPhone XS este alegerea perfecta fiind similar cu modelul Max. Eu personal abea astept aparitia acestor telefoane in magazine si deja mi-am comandat pe de BrandGSM o husa iPhone XS Max, tocmai pentru a-i putea oferii protectie inca din primul minut de utilizare.

Iubitorii de iOS care poate nu isi permit un XS sau XS Max sau pur si simplu sunt iubitori ai brand-ului Apple dar nu au nevoie de performantele unui XS sau XS Max, isi pot achizitiona iPhone XR, o varianta ceva mai ieftina dar totusi foarte capabila.

Oricare dintre aceste 3 modele va plac, nu uitati ca BrandGSM va ofera inca de pe acum, solutii de calitate pentru huse si folii iar in ceea ce priveste accesoriile originale Apple, acestea vor fi disponibile in cel mai scurt timp dupa lansarea acestor iPhone-uri in magazine.

Toti ne dorim ca atunci cand achizitionam un unui nou smartphone, sa il pastram il pastram intr-o stare cat mai buna, cat mai mult timp posibil si acest lucru nu se poate realiza fara o husa de calitate. Si nu este neaparat ca husa respectiva sa fie originala, deoarece pe piata sunt foarte multi producatori care realizeaza huse excelente calitativ. Nu trebuie decat sa avem grija de unde cumparam si ce marca este produsul pe care il dorim.

Pe BrandGSM.ro, vei gasi accesori pentru smartphone-uri atat originale cat si de la alti producatori dar care sunt de-o calitate superioara.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *