0

Inchiriaza masina viitorului prin Bavaria Mobility!

BMW 340i, Colour: mediterranean blue. Leather: Dakota Oyster, Sport Line

BMW 340i, Colour: mediterranean blue. Leather: Dakota Oyster, Sport Line

Stiai ca masina viitorului este acum, aici? Ne incapatanam sa ne agatam de masinile vechi care, intr-adevar, au si ele farmecul lor. Dar nu in conditiile actuale si nu de condus la capacitate maxima. Masinile de epoca si conceptele realizate in urma cu zeci de ani ar trebui scoase din uz. N-o spunem noi, o spun specialistii, dupa ce au remarcat ca planeta tipa din rarunchi in timp ce se agata de viata.

Peste 90% din masinile care circula actual pe strazi sunt produse inainte de 2000-2005, sub alte norme si forjate la maximum. Astfel, ca orice lucru existent in lumea asta, orice lucru care are un inceput, are si un sfarsit, iar sfarsitul lor e acum. Cu cat mai mult mentinem aceste masini in circulatie, cu atat mai mult poluam mediul, ceea ce inseamna ca mediul inconjurator se va stinge incet si lent, pana la o accentuare brusca a degradarii, timp in care nu vom mai putea actiona in niciun fel. Iar masinile aflate intr-un numar tot mai mare, in special cele neintretinute, utilizate intens, chiar cu probleme pe alocuri, fac parte din seria celor mai mari daunatori pe planeta. Acolo unde ne confruntam cu un aer imposibil de respirat sau greoi, cu populatia suferinda de diferite afectiuni pulmonare si nu numai, acolo sunt devine automobilele cu degajare mare de pulberi, dioxid de carbon si alte substante toxice, la care se adauga transporturile navale, cele feroviare si bineinteles, transportul aerian si rachetele lansate in spatiu.

Fabian Kirchbauer Photography

Care este solutia?

Masini noi, non-poluante, care degaja cat mai putine substante nocive sau care nu polueaza absolut deloc. Intr-adevar, nu-i deloc simplu sa-ti permiti o masina noua, daramite una electrica. Cu toate astea, trebuie sa stii ca incepand de anul viitor se limiteaza accesul la masinile vechi sau care nu respecta anumite norme de emisie. In urmatorii ani multe dintre masinile second nu vor mai fi deloc permise in anumite orase astfel ca, daca te-ai gandit sa-ti cumperi o masina mai veche, ai toate sansele nu doar ca aceasta sa preintampine probleme si sa fii nevoit sa investesti in ea, ci si sa risti sa fii sanctionat datorita noilor legi.

Daca nu-ti permiti o masina noua care sa se incadreze in standardele actuale, care sa fie prietenoasa cu mediul si care sa-ti asigure un trai indelungat si sanatos, atat tie cat si generatiilor viitoare, mai bine inchiriaza una.

De exemplu la Bavaria Mobility vei gasi astfel de masini prietenoase pe care oricine si le poate permite cu un cost modic. Iti poti inchiria masina pentru orice perioada doresti, atat pentru perioade mai scurte, cat si pentru perioade mai lungi de timp.

Prin intermediu serviciului de inchirieri masini poti opta exclusiv pentri masini BMW conforme cu solicitarile legislative actuale. Totodata, vorbim de o serie din cele mai performante autovehicule, care nu polueaza mediul asa cum o fac masinile second hand. Toate masinile beneficiaza de asistenta dovedita si de conditii de top, astfel incat experienta ta la condus sa fie una fabuloasa.

Actioneaza responsabil si inchiriaza masina viitorului!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *