0

De ce mutari.ro?

Sunteti gata sa va mutati si sunteti deja stresati din cauza dificultatii de a gasi un furnizor de servicii de calitate caruia sa ii incredintati mobilierul si obiectele personale pentru transport? Indiferent daca va intereseaza sa va schimbati locuinta sau sa va mutati afacerea, acest articol este pentru dvs.

In primul rand, trebuie sa stiti ca este mult mai recomandat sa alegeti o firma care se ocupa de mutari, decat sa incercati sa faceti acest lucru de unul singur cu masina personala sau apeland la cunostinte. Asta pentru ca, o echipa specializata in mutari, va poate oferi garantii ale unor servicii impecabile. Daca ne mutam mobila si obiectele personale cu ajutorul cuiva cunoscut sau apelam la persoane ce au anunturi dubioase pe internet, riscam sa ne trezim cu mobila deteriorata si, in cazuri grave, sa ramanem fara ea. De asemenea, multi care au apelat la serviciile unor persoane de la mica publicitate, au descoperit neseriozitate si lipsa punctualitatii. Stim ce inseamna sa ne mutam, cu totii am trecut prin asta macar odata in viata. Suntem presati de timp, mai ales daca avem un termen limita pentru a elibera locuinta. Noul proprietar sta cu ochii pe noi pentru a lasa casa sau apartamentul gol, asa ca vrem sa facem mutarea cat mai repede. De aceea, trebuie sa gasim o firma mutari specializata, precum mutari.ro. Echipa de profesionisti, ofera clientilor servicii de mutari personalizate. Pot fi puse la dispozitie mai multe tipuri de autovehicule, in functie de ceea ce trebuie sa mute fiecare client in parte. De asemenea, chiar daca este o firma de mutari in Bucuresti, puteti sa le solicitati serviciile pentru a va transporta obiectele personale oriunde in tara si chiar si in strainatate. Tarifele practicate sunt accesibile si fiecare piesa de mobiler va fi in deplina siguranta.

Este o firma care detine toate autorizatiile in acest sens si, conform expertilor, acesta ar trebui sa fie primul criteriu dupa care sa ne ghidam cand alegem o firma de mutari. In acelasi sens, unele certificari sunt cu siguranta o garantie a calitatii si fiabilitatii. De asemenea, va sfatuim sa intrebati despre durabilitatea companiei, locatia sediului central, anii de existenta etc. … atat de multe informatii vor asigura fiabilitatea furnizorului.

Dar forta motrice care ar trebui sa va permita sa va luati decizia este, in mod evident, satisfactia clientilor si ecourile pozitive care revin la urechile voastre. Calitatea unei mutari poate fi usor perceputa din gura unui client, care poate fi fericit  si satisfacut de alegerea sa, dar si teribil de dezamagit de lipsa de respect acordata proprietatii sale. Aveti grija sa le auziti parerile si eventualele avertismente.

De indata ce luati legatura cu personalul, trebuie sa fie stabilita o intalnire care sa fie pe placul dvs., fie ca este zi, seara devreme sau chiar sambata. Astfel vi se vor defini nevoile si vor fi intelese caracteristicile mediului dvs. si, prin urmare, orice dificultati de acces sau de transport   (etajul, utilizarea esentiala sau nu a unui lift, prezenta posibila a mobilierului detasabil sau a greutatii mari etc.). In plus, se vor discuta si alte aspecte cum ar fi ambalarea si despachetarea cutiilor dvs., daca optati pentru o formula de mutare de acest gen. Va vor oferi, de asemenea, cateva sfaturi, astfel incat pregatirea mutarii dvs. sa se faca cat mai usor posibil. O estimare personalizata va va fi livrata in mod sistematic prin e-mail in zilele urmatoare.

Diferenta dintre mutari.ro si alte companii de mutare

Spre deosebire de alti furnizori de servicii, echipa profesionala de la mutari.ro este calificata si instruita continuu (fie ca este vorba de soferi, de ambalatori, tamplari etc.). Este o munca cu norma intreaga, si nu se compara cu o alta activitate sezoniera. In plus, deviza firmei este sa va ofere un personal politicos, prietenos, de ajutor si care sa dea dovada de multa rabdare. Inteleg stresul unei mutari si fac tot ce se poate pentru a va asigura ca sunteti pe deplin multumiti. Aminteam mai sus de tamplari in personalul firmei. Da, pentru ca mobilierul dvs. poate fi demontat si remontat de secialistii firmei si chiar pot fi efectuate unele ajustari pentru ca acesta sa se potriveasca noului spatiu.

Si, mai exista un avantaj. Poate ca ati vandut locuinta si inca nu ati gasit una noua. Cu toate acestea, trebuie sa eliberati spatiul. Nu va faceti griji. Cu mutari.ro va puteti lasa mobila in depozite sigure, in conditii optime, si, atunci cand ati gasit locuinta, echipa va va aduce mobilierul la noua locatie.

Pentru orice alte informatii, nu ezitati sa contactati echipa de profesionisti de la mutari.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *