0

Intalnire de bloggeri la FIKA Iasi

Imi place foarte mult cand se deschide ceva nou in Iasi si asta ma face dornic de a experimenta lucruri noi daca este cazul. Asa a fost la FIKA Iasi, o cafenea noua, deschisa de catre Andrei si Roxana, doi pasionati de cafea.

FIKA este un concept si in acelasi timp un cuvant suedez care se traduce prin “pauza de cafea” si asta pentru ca suedezii considera ca este nevoie de 3-4 astfel de pauze zilnic pentru a da randament si pentru a avea o stare de fericire specifica tarilor nordice.

Cafeneaua se gaseste in zona Piata Unirii, langa libraria Junimea si programul de lucru este de la 07:30 pana la 22:00. Desi imi place sa cred ca sunt un cunoscator de cafea, vreau sa spun ca mi-a placut experienta suedeza din centrul istoric al orasului Iasi.

Pe langa discutiile legate de cafea si am incercat cateva prajiturele facute local dar dupa retete suedeze. Oricat as incerca sa spun ca FIKA este nu stiu cum si bla bla bla. mai bine va sugerez sa incercati iar motivul principal prin care o recomand este din prisma faptului ca e chiar ceva nou in oras.

Dincolo de cafea am reusit cu aceasta ocazie sa ne mai vedem si noi bloggerii din Kooperativa Iasi la o vorba, astfel prezenta a fost cam asa:

Andreea Ignat, Victor Cojocaru, Simona Patras, Constantin Ciobanu, Florina Gabriela Pascariu, Marian Matei, Anda Elena Pintilie, Constantin Ciortan, Alexandra Bohan,Adelina Bohan, Alexandra Ignat, Diana Elena Lupu, Mariana Doroșenco, Alexandru Taradaciuc, Ionuț Teoderașcu, Gabriela Elena Mereuță, Ionuț Durbaca, Paul Pădurariu,Andreea Crețu, Ioana Stoian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *