0

Promovarea pentru Suzuki SX4 prin aplicatia Clever Taxi

In Iasi dar si in alte 7 orase mari din tara, cei de la Clever Taxi au facut o campanie de promovare a noului Suzuki SX4 prin aplicatia lor de coamanda de taxi. Super faina ideea de promovare atat a aplicatiei cat si a masinii, frumos de altfel ca se fac astfel de chestii si in alte orase din afara Bucurestiului.

Timp de 2 zile, intre orele 10:00 si 18:00, noul SUV se va plimba pe strazile marilor orase precum: Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Brasov, Constanta, Targu Mures si Ploiesti. Toti utilizatorii din aceste orase, care vor chema un taxi prin aplicatia Clever Taxi, vor avea ocazia sa cunoasca posibilitatile extraordinare ale acestei masini, dar si oamenii grozavi din spatele aplicatiei Clever Taxi. La experienta unica se adauga si cursa gratuita.

Aplicatia Clever Taxi este disponibila in 20 de orase din Romania, aceasi aplicatie poate comanda un taxi in oricare din cele 20 de orase si este disponibila pe telefoanele mobile cu sistemele de operare Android, iOS, Windows Phone, BlackBerry OS dar si de pe calculator. In medie, aplicatia are un timp de raspuns de aproximativ 7 secunde din pareta soferilor, timpul de sosire a unei masini este de 3 minute si 40 de secunde, la nivel national exista peste 27 de miliaone de comenzi realizate si peste 90 de soferi au calificative pozitive.

pagina-app-suzuki-postare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *