0

Magazin de Airsoft

In vara asta am mers si eu ca tot romanul la mare si spre deosebire de altii am zis hai sa mai dau o sansa litoralului romanesc, oricat de multa nebunie si haos ar fi sunt sigur ca ne putem distra si la Marea Neagra. La finalul sejurului ca sa ii spun asa am zis sa trag o fuga si prin Constanta, nu de alta dar asa am fost obisnuit de mic si asa e tot romanul, nu este suficient Mall-ul de acasa trebuie sa dam o tura si al cel de aici ca nah, mall-urile au devenit mai nou un fel de puncte de atractie pentru turisti.

Pe langa toate chestiile care se gasesc intr-un mall am dat de un magazin super misto unde era foarte multa forfota si nu intelegeam de ce anume, vorba aia daca se dau chestii ieftine de ce sa nu intru si eu sa casc ochii. Ei bine nu are treaba ce urmeaza sa va zic cu reducerile la tigai sau alte nebunii din astea pentru ca am dat de un magazin airsoft Constanta unde lumea statea la vorba de parca era o intalnire a fanilor airsoft Constanta.

15369606_1194490843964636_31201052_o

Rafturi intregi de echipamente militare, arme si munitie pentru pasionatii de airsoft. Nu pot spune ca ma pasioneaza armamentul dar toti vedem la televizor armata Statelor Unite ale Americii in timp ce se lupta cu teroristii si fiind jucator de Counter Strike si placandu-mi astfel de filme nu poti sa nu te vezi macar pentru cateva secunde un erou militar ce lupta intr-un desert din statele arabe pentru binele tarii tale si a omenirii, asta asa ca sa nu zic de petrol, putere si alte nebunii.

Pe mine nu m-a atrast foarte mult sportul asta dar am jucat si m-a ajutat sa ma descarc pe niste prieteni mai antipatici, recunosc ca a fost o placere sadica dar care nu se compara cu nimic in lumea asta,vorba aia: “ochi pentru ochi si dinte pentru dinte”. Dar ideea nu era placerea mea de a ciurui oameni ci despre acest magazin simpatic din Constanta unde oamenii se aduna la vorba si la impartasiti experiente de pe “campul de lupta”.

Vizualizati magazinul Airsoftmegastore prin urmatorul link: https://goo.gl/maps/VVh7Wqsfcg42

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *