0

Pentru pasionatii de airsoft si a hainelor militare

Au trecut multi ani de cand nu am mai jucat un “frag”, jocul Counter Strike mi-a marcat adolescenta, imi aduc aminte cum am mai frecventat salile de jocuri pana sa imi fac cu prietenii de la bloc propria retea de internet unde jucam cu orele iar parintii mei saracii erau panicati ca nu-mi mai ocup timpul cu altceva decat cu acest joc cu impuscaturi.

Fiind un jucator mediocru de Counter Strike odata cu trecerea timpului am abandonat sa mai joc dar la initiativa unor prieteni apropiati am mers la un joc de airsoft. Inainte de marea lupta mi-am luat hainele cele mai rele posibile si m-am dus pe campul de lupta. Acolo am incercat eu sa imi caut o costumatie mai potrivita de un asalt militar dar am abandonat rapid pentru ca mi-am dat seama ca nu am rabdarea necesara ci din contra am fost genul de jucator care face risipa de munitie.

15398959_1194490343964686_228780030_o

Odata ajuns acasa am cautat un pic pe internet si am vazut ca exista comunitati foarte mari ale acestui sport. Am ajuns intamplator pe Airsoft6 in timp ce cautam mai multe detalii si informatii despre arme airsoft. Ei bine acolo oamenii sunt niste profesionisti, am dat de un magazin ce arata a adevarat mall al airsoftului iar canalul lor de youtube.com prezinta echipamente si testeaza armele de airsoft.

Am cativa prieteni care incep a se lauda cu armamentul din dotare atunci cand ne adunam cu totii de sarbatori sau ocazii speciale, unii cu paharul altul cu pistolul si munitia si tot asa. Unii oameni si-au creat un mod de relaxare prin acest joc si se aduna in weekenduri prin paduri unde isi fac adevarate strategii pentru a se razboi. Nu mai spun ca in team building-urile de la firmele unde lucreaza in mare parte baietii cu tot cu fete incing razboaie mai ceva ca cele din filmele americane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *