0

Mazemerizing night with Milli Vanilli @ Time Out, 20 Octombrie

Milli Vanilli revine în forță în România, pentru prima dată la Iași!

Sâmbătă, 20 octombrie 2018, Fab Morvan, jumătate din formația care făcea furori la începutul anilor ´90 vine pentru prima dată la Iași!

Milli Vanilli, duo-ul german fondat în 1988 de Frank Farian îi avea în componența sa pe Fab Morvan și pe Rob Pilatus. Albumul de debut al grupului intitual ”All or Nothing” în Europa și ”Girl You Know It’s True” în Statele Unite a obținut un premiu Grammy pentru cel mai bun artist nou în 1990. Trupa a fost preț de 10 ani în valul aprins al controverselor ample stârnite în jurul playback-ului, premiului Grammy, a performance-ului trupei, și în cele din urmă, a sinuciderii lui Rob Pilatus.

În 2007 Universal Pictures a anunțat producerea unui film bazat pe povestea și impactul trupei Milli Vanilli în industria muzicală. După ani de zile de negociere cu regizori și producători care să preia proiectul, Universal a renunțat la finanțarea acestuia. Documentarul ”Milli Vanilli: De la faimă la rușine” a fost în cele din urmă regizat de Oliver Schwehm, produs la Bremedia Producktion și lansat în 2016.

Melodiile lor sunt fredonate de milioane de oameni, iar jumătatea Milli Vanilli încă în viață, Fab Morvan încă duce povestea trupei mai departe prin concertele susținute în întreaga lume.

Solistul va concerta în Iași la Time Out (Bld. Carol I nr. 4), iar fanii acestuia sunt așteptați începând cu orele 23:00. Locația a găzduit în ultimii 13 ani o serie de concerte (Crazy P, Arilena Ara, Touch & Go șa.) care au pus Iașiul pe harta celor mai dorite evenimente, iar cel de sâmbătă alături de Milli Vanilli nu face excepție.

Girl, I’m gonna miss you … if you don’t show up in your finest hour!

DJ Set: DJ Pado & Andrew Riddle
Info și rezervări: 0740.133.133
ACCES 18+

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *