0

Megasmile.ro, poarta de acces spre fumusetea din filme

In trecut, noi, muritorii de rand, nu stiam nimic despre trucurile de infumusetare ale marilor actori. Ii vedeam pe ecrane, posesori ai unei infatisari perfecte, dar nu aveam habar de toata industria acesta a frumusetii! Da, mult rau ne-a facut trecutul si ne-a tinut cu capul in sac, nestiutori si privati de multe lucruri si actiuni care ne-ar fi oferit un strop de fericire in vremurile acelea tulburi!
Astazi imi admir idolul pe ecrane si cu ochi de cunoascatoare spun:
„Este frumos, dar si eu pot sa fiu la fel de frumoasa, fiindca pot sa imi fac:

albirea-dintilor-671x447
1. Albirea dintilor in cea mai buna clinica de stomatologie din tara la un pret bun.
2. Sa-mi pun extensii
3.Sa-mi fac operatii estetice
4. Sa imi cumpar haine de firma.”
In trecut nu se punea problema asa. Intre noi, oamenii obisnuiti, intre noi si cei care ne conduceau, intre noi si bogatii lumii, erau granite impenetrabile, iar albirile profesionale (nici nu se vorbea prea mult despre ele), extensiile si operatiile estetice reprezentau pentru noi ”fructul interzis al frumusetii innaccesibile”. De ciuda, proclamam si noi frumusetea naturala. Ne lasa gura apa ce ne-am fi facut si noi o albire profesionala a dintilor intr-un cabinet sau ce ne-am fi pus extensii, dar cum nu ne permiteam, da-i cu frumusetea naturala in sus, da-i cu frumusetea naturala in jos, pana s-a produs minunea: s-au deschis portile de acces la frumusete tuturor doritorilor.
Astazi, oricine isi doreste poate rivaliza cu imaginea unui star de cinema, fara sa cheltuiasca averi.
De pilda clinica stomatologica Megasmile.ro ofera acces la dinti mai albi, intr-o singura sedinta care dureaza 20 de minute in schimbul a 599 de lei. Iti place Jennifer Lopez sau Angelina Jolie? Poti sa arati si tu ca ele, fara sa fii sosia lor! Nu, nu incercati sa imitati pe cineva pana la suprapunere, fiindca noi, oamenii, suntem unici, chiar daca semanam intre noi. Pana si gemenii sunt diferiti.
Eu ma refer la altceva. Ma refer la faptul ca poti sa ai aceleasi buze seducatoare si zambet irezistibil ca ele, fiindca la clinica prezentata de mine se face si marirea buzelor si albirea profesionala a dintilor si ambele proceduri sunt la reducere de pret.
Mai departe, te duci la sala sa ai o silueta de invidiat, te imbraci elegant si inveti sa te machiezi corect cu produse foarte bune, fiindca este fata ta in joc si esti gata sa apari si tu pe marele ecran al strazii.
In marile orase ale tarii poti vedea cum defileaza femei foarte ingrijite. In ultima perioada si barbatii au grija mai mult de felul in care arata (unii se si penseaza si nimic rau in asta fiindca parca aveau o blana de viezure care ne impiedica sa le vedem ochii).
Inca nu realizam cat de mult inseamna accesul liber la toate aceste forme de imbunatatire a imaginii. Sa poti sa iti faci implant dentar si sa eviti proteza, fiindca vine si batranetea, oricat ne-am apara de ea! Sa ti se albeasca dintii pana la stralucire, iar petele de pe ei sa dispara.
Din acest punct de vedere si din multe altele traim vremuri cu adevarat fericite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *