0

Unde invatam limba engleza

In ziua de azi, engleza a devenit limba universala. In mediul de afaceri, in diverse industrii, ca si turist, folosind limba engleza veti avea un limbaj comun cu multi oameni pe care ii veti intalni. A invata limba engleza nu mai este de mult doar un moft ci o necesaitate. Inclusiv angajatorii, cer aplicantilor pentru diverse job-uri cunosterea limbii engleze. De aceea, in scoli, copiii au inceput sa studieze, inca de la grupa 0 sau chiar din timpul gradinitei, limba engleza.

Engleza este a treia limba din lume ca numar de vorbitori nativi. Daca ati observat, toate concursurile si competitiile internationale, conferintele sunt prezentate in limba engleza. Daca cei tineri au sansa de a invata inca din scoala limba lui Shakespeare, persoanele care au trecut de o anumita varsta nu au avut sansa aceasta, deoarece in anii ‘80, in scoli, se studia mai mult franceza si limba rusa. Insa, acest lucru se poate rezolva. Pentru un nou salt in cariera sau, pur si simplu, din dorinta de a invata aceasta limba, exista cursuri engleza la scoli private.

Una din aceste scoli este ILSC. Aceasta este o scoala cu metode pedagogice inovative. In primul rand, profesorii au o experienta foarte mare in predarea limbilor straine. Metoda de predare nu este cea clasica, din scoli. Ei aplica dinamismul iar stilul de invatare este unul interactiv. Fiecare student in parte conteaza si se monitorizeaza individual progresul cursantilor. Elevii, indiferent de varsta, sunt stimulati sa devina creativi, sa participe activ la ora.

Indiferent daca sunt alese cursuri individuale sau de grup, veti avea siguranta ca atentia profesorilor va fi aplicata in egala masura. Invatarea limbii engleze se bazeaza foarte mult pe comunicare astfel incat, dupa doar cateva sedinte, cursantii sa reuseasca sa se exprime fara sa le fie teama. In plus, profesorii sunt si buni psihologi, reusind sa observe ritmul de invatare al fiecarui elev si personaliatea acestuia. Astfel, vor pregati orele adaptandu-le in asa fel incat, al final, toti elevii sa aiba rezultate uimitoare.

Mediul in care se desfasoara orele este unul modern si placut. Veti avea parte nu doar de o experienta educativa ci si de un loc in care sa va relaxati invatand.
Asa ca, indiferent daca vreti sa va duceti copilul sau vreti sa mergeti dumneavoastra sa invatati, ILSC este locul ideal. Aici oamenii sunt incurajati sa persevereze. Sunt multi, in special in randul adultilor care, dupa un esec in invatarea unei limbi straine, renunta la aceasta oportunitate.

Asta se intampla fie din cauza ca cineva i-a criticat pentru felul in care vorbesc limba respectiva, fie au fost descurajati de catre apropiati din cauza varstei. De cate ori nu vi s-a spus: “Ce va mai trebuie asa ceva la varsta asta?”. La ILSC varsta nu conteaza si fiecare elev are sanse egale si atentie totala. Metodele inedite ale scolii vor scoate tot ce este mai bun la iveala.

Si pentru cei care au nevoie sa invete limbaj de specialitate in limba engleza, ILSC este locul potrivit, deoarece au ore speciale pentru domenii diverse de activitate, cu vocabularul corespunzator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *