0

Mobila de living – un must have

Daca pana acum mobila de living nu ti se parea un subiect important, sper ca opinia sa ti se schimbe dupa ce vei citi aceste randuri. Nu sunt vreun fanatic sau ceva de genul, dar am invatat cateva trucuri utile, de la un designer de interior, care m-au facut sa inteleg mai bine importanta mobilei destinate exclusiv livingului. Dar sa o luam cu inceputul: livingul este spatiul cel mai frecventat, atat de noi (proprietarii casei) cat si de musafirii care ne calca pragul casei. Am dreptate? Stati pe fir!

mobchic-bufet-marco-polo-605t-rama-oglinda-638t

Fiind o zona atat de populata, ca sa spunem asa, este musai ca mobila sa fie in armonie cu decorul incaperii si musai trebuie sa faca parte dintr-un set, sa reprezinte un singur stil, astfel incat sa creeze un peisaj cu elementele in perfecta armonie. Mai pe romaneste: daca vrei un decor clasic, atunci toata mobile trebuie sa fie clasica. Daca iti doresti un decor modern, atunci mobile trebuie sa fie si ea tot moderna. Ati prins ideea? Bun. Nu plecati inca! Mai am ceva de mentionat.

Mobila de living este un must have, deoarece trebuie sa ai un loc in care sa iti primesti oaspetii si sa ii faci sa se simta ca la ei acasa (adica sa se simta confortabil). Nu exista living fara mobile, iar daca exista, atunci clar nu iti place sa primesti musafiri. Nu ai mobila in living – nu ai unde sa iti intampini musafirii (doar nu o sa ii inviti in dormitor la o cafea). De aceea este atat de utila si nimeni nu ii poate contesta aceasta utilitate.

Probabil vreti sa auziti si o recomandare din partea mea. Am si o recomandare, nu va faceti griji – nu aveam cum sa laud mobila de living, daca nu aveam si o sursa sigura. Este vorba despre site-ul Mob Chic Boutique – magazin online cu mobila realizata de artizani italieni, din materiale de cea mai inalta calitate. Site-ul este unul destul de popular, deoarece si-a castigat, de-a lungul timpului, increderea si respectul clientilor.

De la ei mi-am achizitionat si eu mobila (wow, ce surpriza), iar experienta a fost una foarte placuta. Cea mai mare surpriza a fost, pentru mine, calitatea produselor (de mentionat faptul ca eu pun cel mai mare pret pe calitate si prefer sa dau un ban in plus, daca stiu ca am parte de produse bune). Am avut si emotii, bineinteles, deoarece sa comanzi mobila online, fara a vedea inainte produsele in sine, este un adevarat act de curaj, din punctul meu de vedere.

Din fericire, cu Mob Chic Boutique nu am avut parte de surprize neplacute. Iar acest lucru m-a facut sa prin incredere in ei, ca si furnizori de mobila de calitate premium. Pentru anul care vine, am in plan renovarea dormitorului – asta inseamna, clar, ca imi voi achizitiona mobila tot de la ei. In incheiere, sper ca nu v-am plictisit cu prea multe detalii migaloase – intentia mea a fost una buna, sa scot in evidenta importanta pe care mobila de living o are. Simplu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *