0

Nevoie de solutii eficiente de depozitare?

Indiferent de domeniul de activitate al unei firme sau companii, in special daca este vorba de ceva mare, organizarea depozitelor este unul din aspectele cele mai importante si trebuie tinut cont de aceasta.
Un exemplu simplu de organizare dintr-un depozit, poate fi dat de cei care detin magazine de piese auto. Cum masinile sunt folosite zilnic de catre oameni, evident ca si cererea este mare si in consecinta mai toate magazinele de piese auto au clienti constant. Orice om care ajunge in postura de client doreste sa fie servit cat mai repede pentru a se intoarce linistit la activitatile sale. O buna organizare intr-un depozit, duce automat la servirea mult mai rapida a clientilor in cazul in care stocurile de pe raft s-au epuizat.

449-12
Insa pentru a iti putea organiza cum trebuie depozitul, este nevoie de un plan bine pus la punct astfel incat sa existe spatiu suficient pentru manipularea marfurilor iar acestea sa fie pozitionate strategic. Cele mai solicitate sa fie cat mai in fata, la indemana iar cele mai putin solicitate bineinteles plasate in partile mai indepartate din depozit.
Ca tot am vorbit de piesele auto, in acest caz este nevoie de rafturi metalice fie ele si second, atata timp cat sunt in stare buna, ce mai conteza ca doar sunt niste simple rafturi.
Storeexpert, reprezinta solutia ideala pentru amenajarea depozitelor mici si mari. Daca sunteti o fire organizata si cautati astfel de rafturi metalice second hand in Bucuresti, acestia au solutia perecta pentru dumneavoastra. Fie ca se doreste creearea unui spatiu cat mai eficient dar restrans pentru depozitare sau realizarea unui proiect intr-un centru logistic, Storeexpert va pune la dispozitie o gama completa si variata de sisteme si utilaje pentru depozitare: paleti plastic, rafturi de tip polite, rafturi anvelope, platforme metalice, rafturi magazine, transpalete electrice dar si manuale, moto stivuitoare, generatoare si asa mai departe.
De ce am precizat mai sus rafturi second hand? Pai acestea reprezinta o alternativa excelenta pentru economisirea fondurilor unei firme, economii ce pot fi facute pentru ceva mult mai util. Rafturile metalice sunt foarte solide si nu se degradeaza rapid, deci probabilitatea ca acesta sa se strice este aproap de 0. Bineinteles daca acestea sunt utiliate conform instructiunilor.
Solutiile de depozitare pot reprezenta un factor care poate face diferenta intre firma dumneavoastra si concurenta, facilitand extrem de mult tot ce se intapla in “spate”, marindu-se astfel viteza de procesare a comenzilor.
Gama larga de produse oferita de acestia, este mai mult decat suficienta pentru organizarea oricarui depozit mic sau mare rezolvand astfel o buna parte din problemele de gestionare dintr-un magzin.
Storeexpert, activeaza in acest domeniu e peste 8 ani, timp in care acestia au adunat mai mult decat suficienta informatie pentru a putea stii cu precizie nevoile clientilor. Interesul este dezvoltarea continua si in nici un caz tapirea clientilor. Dimpotriva se incearca atragerea acestora prin servicii de cea ma buna calitate, deoarece numai in acest fel oamenii o sa revina la nevoie si o sa recomande mai departe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *