0

Sugestii de cadouri de Ziua Indragostitilor

Se apropie ziua indragostitilor si majoritatea dintre voi doriti sa fiti cat mai ingeniosi in ideile de cadouri din acest an. Majoritatea aleg flori sau dulciuri dar putini se gandesc totusi si al nevoile celui de langa.

De exemplu daca va ganditi la un cadou fain pentru iubita sau sotia voastra puteti sa incercati sa fiti un pic mai indrazneti ca de obicei si puteti sa cumparati chestii precum vibratoare sau jucarii sexuale cupluri. Poate parea ciudat sau orgoliul masculin e posibil sa fie afectat dar incercati sa fiti mai altfel anul acesta. Nu e o rusine sa folositi astfel de jucarii in pat, datorita lor scapati de monotonie de serile de iubire ce pot fi banale. Incercati sa fiti mai deschisi la minte si la idei noi pentru ca astfel o sa fiti mai apreciati si mai unici.

Daca nu doriti astfel de cadouri atunci incercati lucrurile clasice, dar nu va fi decat un clasic Valentine’s Day si atat, nimic deosebit, doar o ocazie in plus pentru un cadou si atat.

Dincolo de flori si ciocolata incercati sa alegeti si un parfum deosebit, poate acel parfum ce l-a purtat partenerul sau partenera voastra atunci cand v-ati cunoscut. Cu lenjeria de corp nu o sa gresiti niciodata in astfel de momente, nici la femei cat nici la barbati.

Daca doriti ceva mai complex alegeti o vacanta, un loc romantic sau o noua experienta minunata pentru voi. Amintirile leaga oamenii pe termen lung. Orice experienta noua nu face decat sa va lege mai mult. Asta in cazul in care si doriti lucrul asta.

Nu cumparati cadouri doar de dragul de a le lua, incercati sa va cunoaste-ti partenerul si sa ii faceti pe plac chiar daca poate uneori nu merita. Daca tot suntem in luna iubirii ar fi pacat sa nu ii aratati cat de mult il iubiti pe omul din viata voastra.

Pentru barbatii care nu sunt priceputi la cadouri, incercati cardurile cadou. Niciodata nu vor fi privite gresit, dar femeilor totusi le plac acei barbati care isi bat capul si incearca sa le surprinda placut chiar si in cele mai nepotrivite momente.

Voi ce cadouri alegeti de ziua indragostitilor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *