0

Oferta de Abonamente Business de la Vodafone

Nu am inteles niciodata de ce operatorii de telefonie mobila ofera abonamentele Business la preturi atat de mari, inteleg de facilitati si de avantaje dar totusi ajung sa fie cam scumpe, in schimb exista foarte multe avantaje mai ales la achizitionarea de telefoane mobile si accesorii.

La Vodafone Romania, oferta de abonamente Business se imparte in:

Abonamente Business RED
Alegerea ideală dacă vrei să vorbeşti nelimitat în reţeaua Vodafone şi în orice reţea naţională, să ai SMS-uri nelimitate în Vodafone, trafic pentru internet şi multe alte beneficii. Abonamente disponbile exclusiv pentru firme cu minimum 10 angajați.

Business RED Start
Costa 22 Euro fara TVA pe luna, in cazul in care nu va intereseaza si achizitionarea unui telefon atunci costul scade pana la 17 Euro fara TVA pe luna. Abonamentul Business RED Start contine 1,5 GB date mobile nationale iar minutele si SMS-urile sunt nelimitate in orice retea. In plus beneficiati pentru 1 Euro pe luna (fara TVA) de minute gratuite catre Vodafone Italia si Spania. Pe langa toate astea beneficiati de 300 de unitati internationale (1 unitate este egala cu 1 minut de convorbire sau 1 SMS), 400 de unitati in roaming incluse ceea ce reprezinta apeluri efectuate si mesaje trimise plus 250 MB date in roaming in zona principala si extinsa ceea ce inseamna undeva la 46 de tari, iar roamingul pe zi este fara taxa.

Business RED Extra
Costa 27 Euro pe luna (fara TVA), in cazul in care nu va intereseaza un smartphone sau nici un fel de telefon atunci costul va fi la 20 Euro fara TVA pe luna. Abonamentul Business RED Start contine 2,5 GB date mobile nationale iar minutele si SMS-urile sunt nelimitate in orice retea. In plus beneficiati pentru 1 Euro pe luna (fara TVA) de minute gratuite catre Vodafone Italia si Spania. Pe langa toate astea beneficiati de 400 de unitati internationale (1 unitate este egala cu 1 minut de convorbire sau 1 SMS), 800 de unitati in roaming incluse ceea ce reprezinta apeluri efectuate si mesaje trimise plus 500 MB date in roaming in zona principala si extinsa ceea ce inseamna undeva la 46 de tari, iar roamingul pe zi este fara taxa.

Business Red LTE
Costa 42 Euro pe luna (fara TVA), in cazul in care nu va intereseaza un smartphone sau nici un fel de telefon atunci costul va fi la 32 Euro fara TVA pe luna. Abonamentul Business RED Start contine 4GB date mobile nationale iar minutele si SMS-urile sunt nelimitate in orice retea. In plus beneficiati pentru 1 Euro pe luna (fara TVA) de minute gratuite catre Vodafone Italia si Spania. Pe langa toate astea beneficiati de 600 de unitati internationale (1 unitate este egala cu 1 minut de convorbire sau 1 SMS), 1200 de unitati in roaming incluse ceea ce reprezinta apeluri efectuate si mesaje trimise plus 1 GB date in roaming in zona principala si extinsa ceea ce inseamna undeva la 46 de tari, iar roamingul pe zi este fara taxa.

Business RED TOP
Costa 65 Euro pe luna (fara TVA), in cazul in care nu va intereseaza un smartphone sau nici un fel de telefon atunci costul va fi la 45 Euro fara TVA pe luna. Abonamentul Business RED Start contine 6 GB date mobile nationale iar minutele si SMS-urile sunt nelimitate in orice retea. In plus beneficiati pentru 1 Euro pe luna (fara TVA) de minute gratuite catre Vodafone Italia si Spania. Pe langa toate astea beneficiati de 1200 de unitati internationale (1 unitate este egala cu 1 minut de convorbire sau 1 SMS), 1600 de unitati in roaming incluse ceea ce reprezinta apeluri efectuate si mesaje trimise plus 2 GB date in roaming in zona principala si extinsa ceea ce inseamna undeva la 46 de tari, iar roamingul pe zi este fara taxa.

Vodafone

White Start
Costa 7 Euro pe luna (fara TVA) si nu conteaza daca va alegeti sau nu un smartphone, aveti inclusi minute si SMS-uri nationale nelimitat, in Vodafone Italia si Spania cu 1 Euro fara TVA pe luna, 150 minute/SMS-uri nationale sau minute Europa pe fix si 150 MB de internet mobil cu viteze 4G de pana la 75 Mbps.

White Plus
Costa 10 Euro pe luna (fara TVA) si nu conteaza daca va alegeti sau nu un smartphone, aveti inclusi minute si SMS-uri nationale nelimitat, in Vodafone Italia si Spania cu 1 Euro fara TVA pe luna, 300 minute/SMS-uri nationale sau minute Europa pe fix si 300 MB de internet mobil cu viteze 4G de pana la 100 Mbps.

White Smart
Costa 15 Euro pe luna (fara TVA) si nu conteaza daca va alegeti sau nu un smartphone, aveti inclusi minute si SMS-uri nationale nelimitat, in Vodafone Italia si Spania cu 1 Euro fara TVA pe luna, 750 minute/SMS-uri nationale sau minute Europa pe fix si 750 MB de internet mobil cu viteze 4G de pana la 100 Mbps.

Business Basic
Costa 4 Euro fara TVA pe luna si aveti minute si SMS_uri nelimitate in grup, 100 minute/SMS-uri in retea si fix national si 50 minute/SMS-uri nationale sau minute in Europa pe fix. Pentru achizitionarea unui pachet abonament plus telefon vizitati orice magazin Vodafone sau contactati managerul de cont.

M-am portat de la Orange pe Vodafone

Ultima categorie si cea mai noua, serviciul lansat si promovat agresiv in ultima vreme de catre cei de la Vodafone este cea de abonamente RED Express, abonamente disponbile exclusiv pentru firme mici cu 1 pana la 9 angajati. Toate cele trei optiuni contin minute si SMS-uri nationale nelimitat, internet la viteza 4G, minute si trafic de date in roaming si cele mai bune telefoane in functie de necesitatile tale si a angajatilor tai plus urmatoarele beneficii:

Business RED Express

– costa 10 Euro fara TVA pe luna si contine trafic de date mobile nationale de 1,5 GB, nelimitat Vodafone Italia si Spania pentru 1 Euro fara TVA pe luna;
– costa 13 Euro fara TVA pe luna si contine trafic de date mobile nationale de 2 GB, nelimitat Vodafone Italia si Spania pentru 1 Euro fara TVA pe luna si 200 minute internationale;
– costa 20 Euro fara TVA pe luna si contine trafic de date mobile nationale de 4 GB, nelimitat Vodafone Italia si Spania pentru 1 Euro fara TVA pe luna si 500 minute internationale si 400 unitati de roaming incluse + 500 MB date in roaming in zona principala si extinsa.

v173700

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *