0

Ovb inseamna cele mai eficiente servicii de asigurari interne si internationale

Oamenii care ignora masurile elementare de precautie isi dau seama cat de mult gresesc numai cand casca, centura de siguranta, ochelarii de protectie care lipsesc cauzeaza raniri grave si produc multa durere. Nu intamplator s-au inventat aceste echipamente de protectie si special pentru a fi ca o gura de oxigen in situatii dramatice a aparut OVB pe piata internationala a asigurarilor si in Romania.
O polita de asigurare echivaleaza cu un scut de protectie in lumea plina de capcane in care cade adesea omul care este atat de fragil (trestie ganditoare). Oamenii au suferit accidente mereu, numai natura acestora s-a schimbat. Imbolnavirile se produc din cele mai vechi timpuri, numai afectiunile se schimba: au devenit mai rezistente la medicamente si sunt „mincinoase” de cele mai multe ori. Daca in prezent bolile de inima si formele de cancer fac ravagii, in trecut se murea si din cauza unei raceli puternice sau apendicite. Murim si nu putem sa ne opunem sau sa anulam asta, dar important este comportamentul nostru din timpul vietii. Suntem nevoiti sa ne lasam sotii/sotiile si copiii, dar de ce sa nu le asiguram viitorul? Cu o asigurare de viata, in caz de deces le asiguram supravietuirea in conditii decente, fara sa ii condamnam la lipsuri si la umilinte. Stiu o doamna care avea 52 de ani si o dureau picioarele ingrozitor, cu toate acestea, cand sotul ei care lucra la padure a decedat a fost nevoita sa se angajeze sa aiba din ce trai pana la prima pensie. Va imaginati cat de greu i-a fost sa se duca le serviciu prima data la 52 de ani?
Sa zicem ca asigurarile de viata spun unii ca sunt macabre, cu toate ca nu este obligatoriu sa moara cineva sa se primeasca banii respectivi! Ei se intorc la cel care i-a strans luna de luna sau an de an si in caz de boala sub forma unor ajutoare banesti, dar si la pensie, daca omul este sanatos tun toata viata.
Te-ai gandit insa, omule, ce faci, daca ramai intr-un scaun cu rotile pe viata? Vei deveni o povara pentru familia ta fara asigurare de sanatate mediata de acesta societate care are o experienta internationala de 40 de ani in domeniu si in tara noastra de 12 ani.
Mi se pare nedrept ca relatiile dintre apartinatori si bolnavi sa se erodeze din cauza lipsurilor, desi din pacate se intampla asta.
Bolnavul este nervos ca nu primeste ceea ce isi doreste, familia face sacrificii sa ii dea si esentialul, mai ales ca un membru trebuie sa aiba grija de bolnavul respectiv. Asa ajung sa adune frustrari dupa frustrari si sa se urasca, desi ar trebui sa se iubeasca si sa se sustina mai mult.
Independenta finaciara in caz de accidentul cu urmari pe viata asigura oricui supravietuirea, fiindca este foarte posibil sa fie abandonat de sot/sotie in astfel de situatie si chiar daca legea l-ar obliga pe celalat sa nu divorteze nu se poate tine o persoana cu forta alaturi de altcineva.
Stiu cazuri in care dupa ce si-a vazut sotia in scaun cu rotile, sotul a plecat de-acasa sau ea, cea care s-a bucurat de situatia lui financiara foarte buna, cand era sanatos (cazul unui fotbalist) si-a lasat sotul paralizat si si-a continuat viata mai tarziu.
Asigurarile: de sanatate, de viata, de pensie facultativa, de bunuri sau locuinta reprezinta echipamentul finaciar de protectie al fiecarui om.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *