0

Casti de copiat – intrebari frecvente

In secolul 21, esecul la un examen cum este bacalaureatul poate fi considerat o rusine. Pentru a evita aceasta rusine s-au inventat castile de copiat, din ce in ce mai sofisticate si mai moderne pentru a ne ajuta sa trecem mai usor peste un examen.

 

De ce se recomanda folosirea unor casti de copiat japoneze cu un sistem Bluetooth?

Cei interesati de o casca de copiat au citit cu siguranta undeva faptul ca sistemele de copiat pe baza de Bluetooth nu sunt atat de usor de detectat datorita unui sistem analogic. Detectoarele clasice ale sistemelor de copiat au un sistem care detecteaza doar undele EM, nu si pe cele analogice. Daca telefonul este indepartat 5-7 metri de detector, acesta nu mai poate detecta absolut nimic.

 

Sunt aceste sisteme de copiat usor de detectat?

Atat sistemele de copiat cat si castile sunt extrem de greu de detectat dupa cum spuneam mai sus, daca nu imposibil. Din punct de vedere tehnic, tehnologia Bluetooth este aproape imposibil de detectat. Castile de copiat  si sistemele de copiat – cutiuta GSM, ceasul PDF, colierul Samsung – sunt imposibil de detectat datorita dimensiunilor foarte mici, datorita faptului ca au culoarea pielii si nu comunica cu detectoarele clasice.

 

Se poate auzi in exterior sunetul transmis de o casca de copiat?

In ceea ce priveste microcastile de copiat cu microvibratii, acest lucru este imposibil deoarece casca este asezata direct pe timpan. In cazul microcastilor de copiat japoneze trebuie sa se tina cont de volumul emis de sistemul de copiat, acesta nu trebuie sa fie lasat la maxim si trebuie intotdeauna testat inaintea unui examen.

 

Ne pot afecta castile de copiat auzul in vreun fel?

In ceea ce priveste magnetii cu microvibratii care se aseaza direct pe timpan, acestea au atat avantaje cat si dezavantaje. Dezavantaje in sensul ca exista riscul de a ramane blocati pe timpan ceea ce inseamna ca  va fi nevoie de asistenta medicului. Auzul nu va fi afectat insa va fi nevoie de medic pentru a fi scoasa si pentru o curatare a urechii. Microcastile japoneze nu afecteaza in niciun fel auzul deoarece nu sunt asezate adanc in ureche, sunetul este ajustabil deci nu fac niciun rau.

 

Se pot observa castile de copiat in ureche?

Exista cazuri in care castile de copiat au capacul negru. Este de altfel si singurul caz in care casca de copiat se poate observa. Mai multe detalii pe sisteme-copiat.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *