0

Avantajele lemnului stratificat

ghimpati_-_4_67557

Lemnul stratificat reprezinta o solutie ce si-a demonstrat rezistenta si  fiabilitatea în timp.

Lemnul stratificat, prin definiție, este un material de extra calitate pentru confectionarea  obiectelor de tamplarie, distrugând problemele care apareau referitoare la îndoire, umezeala și prelungirea timpului de lucru cu lemnul  pentru a crea alte inconveniente.

Acest tip de lemn este folosit acum la personalizarea unei case, detașându-se categoric de celelalte materiale de construcție folosite în tâmplărie prin fibre naturale, estetice și culori unice.

Lemnul stratificat are o structură internă compactă si se află în mediul natural fără a suferi modificări majore ale proprietăților în timp.

Lambriul din lemn stratificat asigura in permanenta respirație lemnului, si nu apare aproape niciodata nici o condensare pe profil.

Acest tip de lemn permite crearea de forme, texturi și culori unice în zona de tâmplărie și nu numai. Acest lemn isi poate modifica forma, poate fi rotunjit, cum ar fi raza de 300 mm, care pe alte sisteme de tamplarie (pvc, aluminiu) nu este sustenabil.

Ușile din lemn stratificat pot fi personalizate de fiecare doritor, libertatea de mișcare în creație nu are limite aici.

Lemnul stratificat este destinat sa aibe o viata lunga, putem spune ca este facut sa dureze o viata. Astfel, folosind un kit pentru reconstruirea bazei anual, bazat pe un lac aplicabil cu o cârpă simplă, puteți proteja structura  lemnului fără a fi nevoie de reparații.

Lemnul stratificat  este 100% organic. Acesta nu se dilata, deci stabilitatea sistemului este asigurata indiferent de sezon. Știm că in țările cu variații mari de temperatură in fiecare an, acest tip de lemn a fost adoptat ca lemn de referință pentru sistemele de productie a ferestrelor din lemn stratificat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *