1

Pastreaza mereu amintirile, captate in fotografii

Cu totii dorim sa pastram amintirile unui eveniment, pentru cat mai mult timp. Si deja este cunoscut faptul ca, cel mai bun mod de a pastra amintirile, este fotografia. Fotografia i-a fascinate pe oameni, inca de cand a vazut pentru prima oar alumina zilei, iar de atunci a continuat sa evolueze si sa devina din ce in ce mai apreciata. Bineinteles ca si fotograful este de apreciat – fara fotografi, noi nu am avea parte de fotografii profesionale, iar fara fotografii, nu am avea amintiri, pe care sa le revedem si dupa ani de zile, ca sa mai simtim emotiile pe care le simteam odinioara.
De regula, pentru evenimentele cele mai importante din viata noastra, alegem sa apelam la un fotograf cu experienta. Si este, fara doar si poate, cea mai inteleapta alegere pe care o putem face. Nu trebuie sa va mergeti pe premisa ‘’merge si asa’’, caci o alegere neinspirata va poate ruina intregul eveniment si, in cel mai rau caz, nu va alegeti nici cu fotografiile mult visate. Asadar, daca aveti nunta (sau orice eveniment), cautati un fotograf profesionist nunta si stabiliti, impreuna cu acesta, toate detaliile legate de nunta voastra si despre ce viziune aveti voi asupra ei.

sedinte-foto-weddon_0044-1024x684
Comunicarea – de ambele parti – este extrem de importanta. Doar asa o sa cadeti de comun acord, despre cum se va desfasura intreaga zi, tot ce tine de sedintele foto si de traditiile care se vor urma, deoarece nu vreti sa va scape niciun cadru nefotografiat, nu? In cazul in care doriti, rasfoiti portofoliul fotografului, ca sa va faceti o idee si despre stilul acestuia. Este mai usor sa va formati o parere despre el, in acest fel. Pretul este un detaliu pe care il veti negocia direct cu fotograful, deoarece nimeni nu este in masura sa aprecieze acest lucru, mai bine ca fotograful in sine.
Acesta stie clar cum sa isi aprecieze munca. Dar la finalul zilei o sa vedeti ca a fost o investitie care si-a meritat banii. Partea buna, atunci cand alegi un fotograf profesionist sa faca poze, la nunta ta, este ca vei avea parte, pentru toata viata, de poze foarte expresive, ce au captat cadre memorabile, iar imaginea in sine este clara. Toate aceste lucruri tin de profesionalismul omului cu aparatul de fotografiat. Iar daca acesta alege sa investeasca si in aparatura mai performanta, atunci clar treaba va fii una bine facuta, mai ales daca se combina cu pasiunea pentru munca depusa.
In concluzie, fotograful este un pion care nu trebuie sa lipseasca de la evenimentul tau. Asta daca vrei sa ramai si cu ceva amintiri dupa (desi intrebarea este ‘’cine nu ar vrea’’). In plus, puteti sa castigati nu doar un ‘’partener de afaceri’’ bun, ci si un prieten pe masura, la care puteti sa apelati, cu incredere, si cu alte ocazii speciale din viata voastra. Si, credeti-ma, in viata unui om exista o multime de astfel de ocazii, de la nunta pana la botez, aniversari, petreceri tematice si asa mai departe – tineti minte ca doar cerul este limita!

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *