1

Filmul zilei: Super Chef (BURNT)

Desi criticii de film ataca foarte dur filmul Burnt (Super Chef), Bradley Cooper face un rol de zile mare, un film pe care vi-l recomand cu mare drag. Singurul lucru care nu mia palcut este ca povestea putea fi mai complexa, cu lucuri din perioada lui Adam Jones in care a obtinut cele doua stele Michelin si cum a stricat totul, dar lasanda asta, filmul poate fi o poveste de viata in care ne putem regasi pentru ca rezumatul celor 100 de minute este: perseverenta, sacrificiu si ambitie.

Filmul arata viata unui star in bucatarie in plina ascensiune care se duce la pierzanie, in care isi tradeaza echipa si prietenii si asta datorita dependentei de alcool si droguri, povestea incepe in Statele Unite ale Americii, co ntinua in Paris si actiunea se petrece in Londra unde vrea sa-si deschida cel mai bun restaurant din lume, unde lumea sa nu manance de foame ci din contra sa se opreasca din mancat.

Toata treaba este simpla, oricat de bun ai fi, trebuie sa o pornesti de la zero ca si in viata de zi cu zi, toti avem momente de ascensiune dar si momente in care ne ducem la vale grav si oricat am vrea sa gasim solutia, fara ambitie si sacrificiu este imposibil.

Mie mi-a placut maxim filmul, asa ca vi-l recomand cu mare drag, toata treaba este sa intelegeti ceva din cele 100 de minute.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *