0

Produse de curatenie pentru profesionisti

Atunci cand facem curatenie intr-o institutie, trebuie sa tinem cont de foarte multe aspecte. Printre acestea se numara suprafata institutiei, numarul de perosane care lucreaza acolo si destinatia ei. Intotdeauna, tipul de curatenie al unei institutii sanitare va fi diferit de cel al unei primarii sau fabrici. De aceea, atunci cand sunt achizitionate produse pentru curatenie si igienizare, trebuie tinut cont de eficienta acestora si gradul de dezinfectare. Desigul, cele mai “pretentioase” locatii sunt spitalele, farmaciile, locurile destinate alimentatiei publice, cresele, gradinitele si scolile. Asta, deoarece aici exista un trafic intes si riscurile unor complicatii asupra sanatatii oamenilor, in cazul in care nu se efectueaza o igiena corespunzatoare, sunt mari. De aceea, trebuie cumparati detergenti profesionali de la furnizori specializati.

Sanito.ro este unul dintre acestia. De peste 13 ani aprovizioneaza mai mult de 20000 de clienti multumiti, iar acest numar este in continua crestere. Printre acestia se afla institutii de stat, spitale mari si companii renumite care se bazeaza, intotdeauna, pe produsele de la Sanito.ro. In acest magazin sunt disponibili detergenti covoare pana la detergenti de vase sau rufe.

De asemenea, multe produse sunt indicate si pentru a fi folosite in uzul casnic, in special pentru familiile cu copii, unde igiena trebuie sa fie la un nivel foarte ridicat. Insa, revenind la institutii, iata cateva dintre produsele recomandate, in special pentru clinici sau spitale, unde igiena trebuie sa fie facuta in cel mai profesionist mod cu putinta.

Din categoria detergenti pardoseala ar fi bine ca cei care se ocupa de curatenie sa foloseasca un detergent de tipul Sanikal Manual – Detergent pentru obiecte sanitare, in recipient de 10 L de la Kiehl. Acesta este un detergent fara acizi si cloruri, destinat pentru toate suprafetele in domeniul sanitar. Dizolva depuneri calcaroase zilnice precum si murdarii uleioase si unsuroase. Suprafetele curatate cu Sanikal sund hidorfobe cu efect de antimurdarie. In timpul aplicarii, detergentul dezvolta un miros proaspat si intensiv placut. Este, de asemenea, recomandat ca detergent adecvat pentru armaturi sanitare. Se mai poate folosi pe chiuvete, vane de baie sau de dus, vase cu rame si capace de WC, pereti cu rame despartitoare, oglinzi, faianta, email, ceramica, sticla, aluminiu, alama, cromura, inox, mase plastice si lacuri. Atentie la suprafetele calcaroase care pot deveni mate dupa aplicare. Ingredientele prezente in acest detergent sunt surfactanti anionici, surfactanti nonionici, solventi solubili in apa, agenti de complexare, substante de intretinere, aditivi, coloranti, parfumuri.

Incidin Liquid este un alt dezinfectant rapid pentru aparatura medicala si a suprafetelor. Pe larg, este folosit in dezinfectia obiectelor de inventar din orice material, pentru mobilierul de spital, laborator, brancarde, targi, carucioare, canapele de consultatii si tratament, mese de operatii, obiecte sanitare, calnte de usi etc. In plus, este folosit si in dezinfectia aparaturii medicale din blocurile operatorii, sectii ATI, sali de nastere, sali de tratamente, cabinete medicale individuale si stomatologice. Acesta are o acrtiune rapida de dezinfectare, un miros placut si este usor de manipulat. Actioneaza impotriva bacteriilor si virusurilor printre care HBV/HCV, Rotavirusuri, Papova, Vaccinia, virusuri herpetice etc.

Acestea sunt doar doua dintre ele, produsele magazinului fiind disponibile intr-o gama foarte variata. Asadar, pentru a achizitiona produse profesioniste, Sanito.ro sta la dispozitia celor care activeaza in astfel de domenii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *