0

Samsung lanseaza Galaxy Alpha si se pregateste de Note 4

Samsung Galaxy Alpha

Sincer sa fiu, eu unul nu mai inteleg nimic din ceea ce vrea Samsung sa faca diviziei de telefoane mobile pentru ca in primavara au lansat Galaxy S5 si Galaxy Note 3, iar acum anunta cu batai in piept ca saptamana asta au lansat Galaxy Alpha si in toamna lanseaza Galaxy Note 4. De ce ai lansa doua generatii a unui singur telefon intr-un singur an?

Astazi, au trimis comunicate de presa privind lansarea noului Samsung Galaxy Alpha si am aflat ca are performante de invidiat precum display de 4,7 inch cu rezolutie de 1280×720 pixeli, grosime de 7 milimetri, 4G, procesor Exynos 5 Octa, 2 GB de RAM, 32 GB spatiu de stocare fara posibilitatea de a adauga card microSD sau de orice alt fel, camera foto de 12 Megapixeli, cititor de amprenta, senzorul de pe Galaxy S5 de monitorizare a ritmului cardiac si baterie slaba prin bateria de 1860 mAh.

Asemanarea din lateral este izbitoare cu Apple iPhone 5/5s si din cauza asta stau si ma intreb, de ce Samsung foloseste asemanari cu un telefon lansat acum 3 ani de zile in urma?

Samsung Galaxy Note 4 va avea un display de 5,7 inch si o rezolutie de 2560×1440 pixeli si va avea designul foarte asemanator cu al lui iPhone 5/5s Galaxy Alpha., data d elansare oficiala fiind de 3 septembrie in cadrul IFA 2014 de la Berlin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *