0

Si pompele si accesoriile sunt importante pentru orice tip de piscina

O piscina privata cu cheltuiala se tine, dar beneficiile ei sunt practic infinite. Ea se dovedeste adevarat izvor de sanatate, fiindca in locul dispozitivelor (laptop, tableta, telefon inteligent) preferam sa inotam si sa ne simtim perfect in apa.
Sa nu credeti insa ca din momentul in care a fost finalizata si umpluta cu apa, grijile au incetat!
Fie ca discutam de o piscina la standarde olimpice, fie ca este vorba de una particulara este indicat sa semnam un contract de mentenanta cu firma care a proiectat-o si realizat-o, cu Concept-piscine.ro.

bomba-starpump-ii-05-hp-hayward-1000x1000

Pompa piscine se dovedeste indispensabila, dar la fel de importanta este si scara din inox fara de care coborarea in apa ar fi extrem de dificila, fiindca nu putem plonja in piscina si este foarte riscant. Multi oameni au ramas paralizati pe viata din cauza acestei imprudente. Au sarit necontrolat, si-au fracturat coloana si au ramas imobili.

Scara din inox este utila copiilor si celor mai in varsta, tuturor utilizatorilor piscinei de fapt.
Ce rol are pompa? Intr-un lac, vantul asigura o miscare a apei de curatire la care se adauga si alti factori, in timp ce pamantul filtreaza apa si exista vietati care curata locul respectiv.
Cu toate acestea, daca este seceta, iar lacul incepe sa scada devine plin de namol si emana un miros urat, plus ca exista pericolul ca in el sa se gaseasca vietati daunatoare.

Pompa neobosita (anumite modele sunt concepute sa lucreze permanent si este bine ca dispun de acesta capacitate, in special intr-o piscina olimpica) indreapta apa catre filtre ca lichidul sa fie perfect curat si datorita prefiltrului pompei, impuritatile mari sunt retinute inainte de redirectionarea apei catre filtre.
De multe ori insa proprietarul stie dimensiunile piscinei, dar nu stie sa aleaga corespunzator pompa, fitrele, scarile de inox si balustrada. Bine este sa solicitati consiliere gratuita reprezentantilor magazinului prezentat mai sus inainte de a finaliza comanda.

In plus tot specialistii de aici se pricep cel mai bine sa puna in functiune sau sa monteze aparate, accesorii sau echipamente si sa intretina piscina perfect.
O piscina reprezinta aspiratia oricarui om catre un corp sanatos, sanatate deplina: fizica si psihica, miscare care antreneaza bratele, spatele si imbunatateste garantat respiratia si circulatie, plus ca petrecerea a 2-3 ore in bazin si un regim de alimentatie echilibrat inseamna pierderea in greutate.
Inotul este necesar si prelungeste viata cu timpul necesar pana vine cineva sa te salveze in cazul unui naufragiu.

Nu este de glumit cu acest lucru! In general oamenii spun ca nu doresc sa inoate fiindca nu se duc acolo unde se afla ape foarte mari, dar pot plonja cu masina intr-un rau, pot aluneca in apa pe malul acesteia fiind se pot intampla multe accidente.
Sa stii sa inoti este o mare realizare, de aceea inscrie-te la cursuri de inot, apoi amenajeaza-ti o piscina fiindca va combate in mod sigur inceputul de cocoasa si durerile de spate din cauza statului la birou.

Piscina de la domiciliu reprezinta o posibilitate de distractie complet nedaunatoare pentru cei mici, care la fel pot fi dusi intai la cursuri de inot si supravegheati, cat se bucura de piscina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *