10

3GB de trafic de date gratuit de la Vodafone Romania

Incep sa ma indragostesc din ce in ce mai mult de acest brand de telecom, Vodafone multumeste clientilor pentru legatura creata in ultima perioada si din acest moment ofera gratuit tuturor, 3GB trafic de date clientilor pe care ii poti folosi intrand in aplicata mobila MyVodafone.

Aplicatia este utila pentru a vedea costul suplimentar, plata facturilor online si multe altele si pentru a intra in posesia celor 3GB de trafic de date este suficient doar sa instalati aplicatia pe smartphone si sa colectezi bonusul.

M-am portat de la Orange pe Vodafone

Bonusul este si pentru abonament si pentru cartela. Il puteti activa din aplicatie la Contul meu – Bonusuri si optiuni/Promotii sau Bonusuri si optiuni/Promotii dupa logarea de pe telefon. Cei 3GB sunt valabili 30 de zile.

Foarte simplu si utila treaba asta, eu deja am cu 3GB de internet in plus luna asta, voi?

10 Comments

  1. Plus 3 zile gratuite fara taxe suplimentare in roaming plus 2 luni gratuite de HBO Go. ce poti face cu 100giga? simplu… Muzica via Spotify, SledovaniTV (Simiar Dolce Online TV) etc.

  2. faina oferta nu am ce zice, doar ca mi se pare mult 100Gb pentru internet mobil, adica sa il ai doar ca sa fie acolo si atat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *