0

Romanilor le place sa petreaca timp in fata televizorului

Desi nimeni nu se mai uita la televizor in ultimii ani, tot timpul cand sunt perioade de reduceri, romanii nostri isi cumpara telivizoare noi.

Nebunia streaming-ului online a prins si Romania, din ce in ce mai multe conturi pe Netflix si HBO Go in ultimii ani.

Daca acum ceva timp preturile televizoarelor 4K erau destul de piperate, acum costul de achizitie este mult mai redus, sunt televizoare cu diagonala de peste 100 cm ce costa pana in 1000 Lei. Chiar si cei mai consacrati producatori precum Samsung, LG, Philips au scos pe piata modele de televizoare 4K cu preturi decente.

Uimitor este ca in anul 2018 de Black Friday, in top 3 electrocasnice vandute in Romania si afla din nou si televizorul, semn ca romanilor le este pofta de divertisment acasa in familie sau alaturi de prieteni.

Ca drept dovada pana si comenzile de mancare la domiciliu au crescut, la mine in oras cel putin au aparut servicii de livrari la domiciliu cu mancaruri premium. In care iti vine acasa ospatarul, cu tacumuri corespunzatoare si asa mai departe. Romanilor le place confortul de acasa si ies in oras doar la ocazii speciale si din acest motiv investesc in electrocasnice de calitate, mancare buna si asa mai departe.

Televizoarele 4k au inceput sa fie din ce in ce mai folosite pentru ca cei de la RCS&RDS au bagat in grila lor de programe un post 4K, Netflix, HBO Go, Amazon Prime, Youtube deja au materiale video la calitate 4K si roamanilor le place calitatea, claritatea si asa mai departe. Desi acum 4-5 ani in urma se credea ca piata de televizoare o sa moara, producatorii au reusit sa se reinventeze, claritate mai mare, smart tv sau android tv, tot felul de aplicatii, sunet mai bun, oamenilor le place tehnologia mai ales cand o folosesc acasa cu prietenii sau familia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *