0

Spectacolele sunt mai frumoase atunci cand se adauga efecte de scena!

Toata experienta intr-un concert live sau intr-o piesa de teatru consta in decorul si ambianta creata de catre artisti si interpreti. Un spectacol de calitate nu poate fi complet fara efecte de scena care sa culmineze la sfarsitul concertului sau in mijlocul unei piese.

Expertii de la pyro-technic.ro ofera servicii complete de artificii profesionale, efecte pe scena, efecte cu scantei, jeturi cu CO2 sau chiar si proiectoare cu flacari!

Este important atat pentru public, cat si pentru organizatorii concertelor, ca aceste efecte sa aiba succes in randul publicului, deoarece acest detaliu garanteaza succesul instant al evenimentului. Cu totii iubim artificiile, iar un show cu efecte cu scantei reci poate amplifica experienta facand timpul petrecut la spectacolul respectiv sa fie intr-adevar memorabil.

Exista putine lucruri mai izbitoare decat un frumos foc de artificii. Din pacate, datorita naturii lor, artificiile sunt prea periculoase pentru majoritatea situatiilor. Din acest motiv, au fost dezvoltate scantei reci – un efect special, revolutionar, care arata exact ca un afisaj pirotehnic clasic, fara pericolele asociate cu artificiile obisnuite.

Scanteile reci suna ca un oximoron, asa ca s-ar putea sa va intrebati cum functioneaza? Scanteile reci sunt inca foarte noi, fiind introduse abia acum cativa ani, deci este posibil sa nu fi auzit de ele. Avand in vedere acest lucru, ne vom scufunda in stiinta fascinanta care face ca aceasta masina de artificii reci sa-si lanseze flacarile de gheata.

Fiecare pachet de 200 de grame contine suficiente granule pentru aproximativ 10 minute de ardere, in trepte de 90 de secunde, cu o perioada de reincarcare. Nu este nevoie sa reincarcati dispozitivul dupa o singura fotografie, spre deosebire de afisajele pirotehnice traditionale. Compozitul creeaza scantei reci care au o temperatura mai mica decat temperatura corpului si, prin urmare, mult mai scazuta decat cele ale artificiilor.

Cat de scazuta?

Stralucitoarele artificii, pe care multi le considera a fi un foc de artificii redus, ard la o temperatura de peste 1.200 de grade Celsius. Pe de alta parte, artificiile reci ruleaza la o temperatura de aproximativ 62 grade Celsius. Acest lucru le face suficient de sigure pentru a se tine direct pe piele sau pe o bucata de hartie fara posibilitatea de a arde. Temperatura mai scazuta a scanteilor, lipsa fumului si lipsa mirosului fac din aceste artificii reci un efect ideal pentru evenimente in interior.

Pirotehnica traditionala si artificiile necesita arderea si niveluri extreme de caldura pentru a functiona. Acest lucru le face incredibil de periculoase, acest lucru stirbindu-le din frumusete. Acestea creeaza pericole de incendiu si expulzeaza particule cancerigene in aer, ceea ce limiteaza sever locul in care pot fi utilizate. Drept urmare, acestea trebuie folosite exclusiv in locuri in aer liber si arene mari pentru a pastra siguranta publicului.

Un operator are capacitatea de a controla atat inaltimea scanteilor, cat si volumul scanteilor prin ajustarea valorilor de pe controler. Acest lucru face ca ecranele incredibile sa fie usor de creat, spre deosebire de focurile de artificii traditionale care necesita ca fiecare efect sa fie un dispozitiv pirotehnic cu o singura lovitura.

Alege serviciile pyro-technic.ro si beneficiaza de cel mai frumos spectacol de lumini!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *