1

Locuri de munca pentru Starbucks din Iasi

Zvonul cu deschiderea unui Starbucks la Iasi este aruncat de ceva vreme, iar odata cu schimbarea francizorului, brandul american a venit cu o strategie de extindere in Romania. Dupa un articol din presa de specialitate, cateva din planurile lor au fost publicate, acum vine si confirmarea, pe siturile de joburi au aparut primele anunturi de angajare pentru Starbucks Iasi, care cel mai probabil se va deschide in cadrul complexului urbanistic Palas si asta pentru ca noii francizori vor cafenele in zonele ce au cladiri de birouri, gen ultima deschisa in Pipera la Bucuresti in cadrul unui complex de spatii de birouri.

Starbucks a intrat pe piata din Romania in anul 2007, la Bucuresti fiind prima cafenea din Europa Centrala si de Est, extinderea nu a avut loc chiar precum trebuia, ca drept dovada grecii de la Marinopoulos, au pierdut franciza lantului de cafenele in Romania, actionariatul fiind schimbat la inceputul acestui an cu un grup de mai multi antreprenori bulgari si compania-mama. [sursa]

Pentru cine vrea un loc de munca pe postul de Baristas, mai multe detalii pe bestjobs.ro, manager (aici detalii) sau trimiteti CV-ul la adresa s.petrescu@starbucks.com.gr. Daca nu stiti cum se face un CV (Curriculum Vitae), vedeti aici un model de exemplu.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *